an0maLYYY
80+ Bronze
Dahası
hatta menzili geniş olduğu için genel olarak 2.4 ghz daha iyi5ghz le 2.4 ghz arasında gözle görülür bi fark yok bence
hatta menzili geniş olduğu için genel olarak 2.4 ghz daha iyi5ghz le 2.4 ghz arasında gözle görülür bi fark yok bence
Nasıl yok? 2.4GHz çok fena parazit yapıyor. Üstüne de 30Mbps civarından fazla hızları düzgün veremiyor.5ghz le 2.4 ghz arasında gözle görülür bi fark yok bence
bilmiyorum bende öyle bi sorun yokNasıl yok? 2.4GHz çok fena parazit yapıyor. Üstüne de 30Mbps civarından fazla hızları düzgün veremiyor.
Onuda gördüm aslında ama oda 2.4 ghz valla bilmiyom 2.4 mü almalıyım 5 mi 2.4 şuan 3 kişi kullanıyor. Bide ben bağlanınca 4 olucak hızı ister istemez yavaşlar diye düşünüyorum. 5 ghz ile düşmez heralde pek anlamam ama 5 ghz nin daha hızlı olduğunu duymuştum.Buna da bakabilirsin. Birkaç aydır kullanıyorum memnunum.
3 kişi 2.4 bağlanıyor evde birde ben bağlanınca sanırım hız düşmesi olur. 5 ghz bağlanınca olmaz diye düşünüyorum bu doğru mu yinede düşer mi. 5ghz için 2 katı para vermeye gerek var mı?Nasıl yok? 2.4GHz çok fena parazit yapıyor. Üstüne de 30Mbps civarından fazla hızları düzgün veremiyor.
Evde kaç kişi wifi bağlı normal modeme v.s bu cihaza değil hocam. Birde hızı düşmesi bağlantı kopması yaşadın mı hiçarkadasın önerdiği xiaomi kullanıyorum 3 yıldır müq
75 e kadar kanka ben 75 mbps 2.4ghz ile tam aliyorum ama bazi cihazlarla cakisiyor 2.4ghz ondan kotu oluyorNasıl yok? 2.4GHz çok fena parazit yapıyor. Üstüne de 30Mbps civarından fazla hızları düzgün veremiyor.
Neyle çakışabiliyor mesela ve 5ghz çakışmıyor mu?75 e kadar kanka ben 75 mbps 2.4ghz ile tam aliyorum ama bazi cihazlarla cakisiyor 2.4ghz ondan kotu oluyor
yok 2.4ghz 5ghz ile cakismaz demek istedigim soyle mesala wireless bir kulakliginniz var genellikle 2.4ghz olurlar eger sende 2.4ghz internetinne bagliysan cakisma yaparlar paket kaybina sebeb olur oyun oynayamaz dereceye gelirsin bunun icin 5ghz gerekliNeyle çakışabiliyor mesela ve 5ghz çakışmıyor mu?
anladım. kulaklık yok ama superliht mouse var oda yapabilir kulaklık v.s de düşünüyorum. o yüzden 5 ghz almam daha iyi olabilir. ben pcde kullanmayacam telefonda kullanıcam pc ye kablolu bağlıyorum ama yinede çakışma yapabilir dediğiniz gibi. 5 ghz şart gibi almışkenyok 2.4ghz 5ghz ile cakismaz demek istedigim soyle mesala wireless bir kulakliginniz var genellikle 2.4ghz olurlar eger sende 2.4ghz internetinne bagliysan cakisma yaparlar paket kaybina sebeb olur oyun oynayamaz dereceye gelirsin bunun icin 5ghz gerekli
bide bu 3 ünden hangisi daha iyi veya fp başka var mı?yok 2.4ghz 5ghz ile cakismaz demek istedigim soyle mesala wireless bir kulakliginniz var genellikle 2.4ghz olurlar eger sende 2.4ghz internetinne bagliysan cakisma yaparlar paket kaybina sebeb olur oyun oynayamaz dereceye gelirsin bunun icin 5ghz gerekli
Evde kaç kişi wifi kullanıyorsunuz veya kaç cihaz bağlı hocam. Hepsi 2.4 mü kullanıyorxiomiyi kullanıyorum ev içinde sorun çıkmıyor
hepimiz 2.4 kullanıyoruz 4 kişi sorun çıkarmıyorEvde kaç kişi wifi kullanıyorsunuz veya kaç cihaz bağlı hocam. Hepsi 2.4 mü kullanıyor
çevremden çok olumlu yanıtlar aldığımdan önerdim. detaylı araştırma yapmamıştım. o zaman tercih etmemesi çok daha iyi olur.Bunlar kötü, zaten 5GHz desteği de yok çok yavaş olur.
hocam bunu koridordaki prize taktım diyelim. modeme wifi ile bağlanacak sonucta. koridordaki wifi değeri atıyorum 30mb ise priz yanındaki odaya ozaman daha düşük mb sinyali verecek değil mixiomi wifi pro öneririm. hem daha uygun tam f/p bence.
Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal YaklaÅtırıcı - Güçlendirici 300Mbps (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal YaklaÅtırıcı - Güçlendirici 300Mbps (Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com