🔥İndirim Philips Evnia 27M2N3501PA 27" 260Hz 2K (1-3 Ölü Pixel) 6969 TL (Ziraat +250 TL)

aldım 1 tane teşekkürler önceden aoc almıştım aynı satıcıdan 6k ya 6 taksit sadece 1 ölü piksel çıkmıştı sağ altta memnundum ama pivotsuzdu çok sallanıyordu f80 kolu ile sıkıntısız kullanıyorum bu daha iyidir bence
Hocam ölü piksel çok belli oluyor mu göze çarpıyor mu? Almaya değer mi sizce?

Parafkart 6 taksit ve 200₺ parafpara

( bonus 3x + 150₺ )

Ekler

• 1001132097.webp
    1001132097.webp
    35.6 KB · Hit: 64
Hocam ölü piksel çok belli oluyor mu göze çarpıyor mu? Almaya değer mi sizce?
ben aynı satıcıdan aoc almıştım 1 tane sağ altta çıktı siyahta yeşil görünüyor sadece hiç rahatsız etmedi beni memnunum yani bu ürüne de bakacağım elime geçtiğinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende dün gece sipariş verdim bugün kargoya verilir herhalde hocam size geldiyse durum nedir?
daha gelmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Parafkart 6 taksit ve 200₺ parafpara

( bonus 3x + 150₺ )
çok iyi almışsın hayırlı olsun parafım yoktu benim

Son düzenleme:
Monitör geldi ben sıfır aldım 9000 TL'ye arkadaşlar, yorumlarda ne deniyorsa o. Ölü pixel bende yok ama zaten sizde de 1-2 tane gözükmez emin olun. Renk kalitesi ve 240 hzde faster modda akıcılık baya başarılı. Işık sızması ve backlight bleeding birazcık var ama dehşet de yok bendeki panelde şans işi biraz bu. 2K 240 Hz beyaz pivot 9000 TL'ye bana yeterli şuanlık 30 gün iade hakkım var zaten kullanıcam.

Eksiler:
Işık sızması/Backlight bleeding biraz fazla
240 hzde malesef cızırtı geliyor monitörden

Monitör geldi ben sıfır aldım 9000 TL'ye arkadaşlar, yorumlarda ne deniyorsa o. Ölü pixel bende yok ama zaten sizde de 1-2 tane gözükmez emin olun. Renk kalitesi ve 240 hzde faster modda akıcılık baya başarılı. Işık sızması ve backlight bleeding birazcık var ama dehşet de yok bendeki panelde şans işi biraz bu. 2K 240 Hz beyaz pivot 9000 TL'ye bana yeterli şuanlık 30 gün iade hakkım var zaten kullanıcam.

Eksiler:
Bakalım benim nasıl olucak

Eksiler:
Hocam ben 240hzde hiç cızırtı duyamadım.

monitor geldi test ettim hiç ölü piksel çıkmadı ama sağ üst ve sol yanda yüksek derece ışık sızması var elimdeki 3 farklı markanın 2k 240-260 hz moni var en fazla ışık sızması bunda hissettim ilk açıldığında şok oldum görünce bir de en önemlisi güç giriş yerinde temazsızlık var kablo hareket ettiğinde moni kapanıyor biraz oynattığımda elektrik cızırtısı sesi geliyor mecbur iade edeceğim şansım tutmadı inş kabul ederler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,923
Üyeler
189,939
Son üye
memin öztürk
Geri