ahusak
80+
- Reaksiyon skoru
- 75
Bende dün gece sipariş verdim bugün kargoya verilir herhalde hocam size geldiyse durum nedir?bugün yola çıktı gelirse yazarım
Bende dün gece sipariş verdim bugün kargoya verilir herhalde hocam size geldiyse durum nedir?bugün yola çıktı gelirse yazarım
Hocam ölü piksel çok belli oluyor mu göze çarpıyor mu? Almaya değer mi sizce?aldım 1 tane teşekkürler önceden aoc almıştım aynı satıcıdan 6k ya 6 taksit sadece 1 ölü piksel çıkmıştı sağ altta memnundum ama pivotsuzdu çok sallanıyordu f80 kolu ile sıkıntısız kullanıyorum bu daha iyidir bence
ben aynı satıcıdan aoc almıştım 1 tane sağ altta çıktı siyahta yeşil görünüyor sadece hiç rahatsız etmedi beni memnunum yani bu ürüne de bakacağım elime geçtiğindeHocam ölü piksel çok belli oluyor mu göze çarpıyor mu? Almaya değer mi sizce?
daha gelmediBende dün gece sipariş verdim bugün kargoya verilir herhalde hocam size geldiyse durum nedir?
çok iyi almışsın hayırlı olsun parafım yoktu benimParafkart 6 taksit ve 200₺ parafpara
( bonus 3x + 150₺ )
Bakalım benim nasıl olucakMonitör geldi ben sıfır aldım 9000 TL'ye arkadaşlar, yorumlarda ne deniyorsa o. Ölü pixel bende yok ama zaten sizde de 1-2 tane gözükmez emin olun. Renk kalitesi ve 240 hzde faster modda akıcılık baya başarılı. Işık sızması ve backlight bleeding birazcık var ama dehşet de yok bendeki panelde şans işi biraz bu. 2K 240 Hz beyaz pivot 9000 TL'ye bana yeterli şuanlık 30 gün iade hakkım var zaten kullanıcam.
Eksiler:
Işık sızması/Backlight bleeding biraz fazla
240 hzde malesef cızırtı geliyor monitörden
Benim düşüncem cızırtı olayı herkesde olucak ama glow ve backlight bleed azalıp artabilirBakalım benim nasıl olucak
Ozaman almam ya iade ederimBenim düşüncem cızırtı olayı herkesde olucak ama glow ve backlight bleed azalıp artabilir
Benim imzamda olan 2. monitör BenQ mesela hocam ondaki ışık sızması 0, backlight bleeding az. Bu oan kıyasla baya fazlaOzaman almam ya iade ederim
Bunlarda kronik galibaBenim imzamda olan 2. monitör BenQ mesela hocam ondaki ışık sızması 0, backlight bleeding az. Bu oan kıyasla baya fazla
Hocam ben 240hzde hiç cızırtı duyamadım.Monitör geldi ben sıfır aldım 9000 TL'ye arkadaşlar, yorumlarda ne deniyorsa o. Ölü pixel bende yok ama zaten sizde de 1-2 tane gözükmez emin olun. Renk kalitesi ve 240 hzde faster modda akıcılık baya başarılı. Işık sızması ve backlight bleeding birazcık var ama dehşet de yok bendeki panelde şans işi biraz bu. 2K 240 Hz beyaz pivot 9000 TL'ye bana yeterli şuanlık 30 gün iade hakkım var zaten kullanıcam.
Eksiler:
Işık sızması/Backlight bleeding biraz fazla
240 hzde malesef cızırtı geliyor monitörden