BU MONİTÖR BU FİYATA ALINIR MI

Hocam bence o bütçede rakipsiz Fazeon, gameboosterdan ve türevlerinden çok daha iyi; 2k çözünürlüğe sahip ktc vardı 6700'e onu önerecektim. Fiyatı 7600 olunca gereksiz pahalı geldi. Dediğiniz monitörü alabilirsiniz ama satıcıyı bir araştırın bence ben hiç duymadım o satıcıyı.
bende duymadımda 16 yorum 4.7 yıldız güzel yani. bu arada bende sepete ekleyince 150 liralık kupon çıkıyor banamı özel bilmiyorum :D

Hocam bence o bütçede rakipsiz Fazeon, gameboosterdan ve türevlerinden çok daha iyi; 2k çözünürlüğe sahip ktc vardı 6700'e onu önerecektim. Fiyatı 7600 olunca gereksiz pahalı geldi. Dediğiniz monitörü alabilirsiniz ama satıcıyı bir araştırın bence ben hiç duymadım o satıcıyı.
Hocam pazar yerlerinde başıma gelmeyen kalmadı herkesin en çok güvendiği Amazonla bile kaç ay dava süreci çektim. Satıcı kim olursa olsun artık umursamıyorum ben.

bende duymadımda 16 yorum 4.7 yıldız güzel yani. bu arada bende sepete ekleyince 150 liralık kupon çıkıyor banamı özel bilmiyorum :D
5.499 tele oluyor bende sepette başka bir şey çıkmıyor.
Post automatically merged:

Bende de çıkıyor o kupon herkes de var herhalde.
9 taksitli Philips veya o fiyata yine 9 taksit bir ürün öneriniz olur mu acaba?

5.499 tele oluyor bende sepette başka bir şey çıkmıyor.
Post automatically merged:

9 taksitli Philips veya o fiyata yine 9 taksit bir ürün öneriniz olur mu acaba?
Bunu öneririm hocam Va panel ama renk doygunluğu. kontrast oranı güzel bir model fazla ghosting de yok bunu alabilirsin bence 6 ay peşin fiyatına taksitde var.

Bunu öneririm hocam Va panel ama renk doygunluğu. kontrast oranı güzel bir model fazla ghosting de yok bunu alabilirsin bence 6 ay peşin fiyatına taksitde var.
taksit seçeneği yok

Bütçe uygun aslında va panel olması biraz tatmin etmedi beni.

Bütçe uygun aslında va panel olması biraz tatmin etmedi beni.
Tayfun hocanın rehbere bakın hocam daha iyi olur kafama bir sürü model geldi ama sizin istediğiniz kadar taksit yok maalesef. Aşırı fps tarzı oyun oynamıyorsunuz film, dizi hikayeli oyunlar için daha iyi yeni nesil va paneller benim düşünceme göre .

FPS oyunlar önceliğim gibi. Bilgisayarda geçirdiğim vaktin çoğu bu tarz oyunlar.

ben siya renk olanını kullanıyorum sadece ekran tuşlarının oradan hafif bir ışık sızması var ölü pixel çıkmadı

Geri