🔥İndirim Asus Rog Harpe Ace Mini 3.399 TL

Asus rog gladius aimpoint gibi üst seviye serileri kullanma fırsatım oldu. Bir sene sonra tekerlek cırtladı. Garantiye gönderdim yaptırdım ama garanti süreci sorunsuz değildi.

Aynı şekilde mesela rog strix scope wireless klavyem var. Ben aldığımda piyasası 5 6 bin liraydı ben uyguna aldım. Ama böyle pahalı bir klavyede bir sene sonunda space tuşu sağa sola basık kalıyor. Kaymaz kauçuklar yerinden çıktı. W harfi silindi falan.

Klavyenin kauçuk ve silinen tuşu işe ilgili garanti ile iletişime geçtiğimde mailime dönüş yapmadılar. İki ürün de penta garantiliydi.

Şuan bu iki rog'u da kullanmıyorum. Bir daha rog da kullanmam 😅
Hocam garantiden kaç günde geldi?

Bir haftada geldi hocam.
Aynı sorunu yaşıyorum garantideyken kullanmak için mouse bakıyordum teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşım wraith top tier bi ürün aldı o da tekerlek sorunu yaşıyor açıp tozu temizlemek mi gerek acaba

Aynı sorunu yaşıyorum garantideyken kullanmak için mouse bakıyordum teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşım wraith top tier bi ürün aldı o da tekerlek sorunu yaşıyor açıp tozu temizlemek mi gerek acaba
Tekerleğin bağlı olduğu kısımdaki dişliler aşındığında oluyor hocam. Benim ürünümde parça değişimi oldu.

gaming gecesi bir kontrol edip alıcam sanırım :D

1772817168993.webp

evet beyler bilekleri hazırlayın :D

Stok hala duruyor ama indirim indirimdir aldım hocam kapalı kutu 2.250 gibi bir fiyata veririm kodu kullanacağım.
şaşırdım bende cidden dongle bile alınsa sonradan iyi fiyat bence. sensörü mü çok kötü acaba macro için yazılımı kötü diyorlar 96dan beri bilgisayarım var daha herhangi bir şey için mouse a macro kurduğumu hatırlamıyorum sol tarafında 12 tuşlu mouselar kullandım hiç macro kurmadım bilemiyorum yanlış tercih mi yaptık acaba :blobdance:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,245
Üyeler
190,714
Son üye
slonwizy
Geri