bu modeli öneririm. Trueblack kapalaması çok iyi bir glossy kaplama. 4. nesil woledin renk doygunluğu da qd oled ile benzer bir seviye üzmüyor kesinlikle. Vertical banding çıkmazsa ki woledlerde illa bir nebze çıkıyor çok memnun kalırsın.
hocam üstüne 3.5 daha koyup 4.nesil almak daha mantıklı değil mi ben günde yeri gelicek 12 13 saat kullanıcam çift oled panelinde bu süreler için daha kullanıma uygunmuş sanırımbu modeli öneririm. Trueblack kapalaması çok iyi bir glossy kaplama. 4. nesil woledin renk doygunluğu da qd oled ile benzer bir seviye üzmüyor kesinlikle. Vertical banding çıkmazsa ki woledlerde illa bir nebze çıkıyor çok memnun kalırsın.
XG27AQDMGR
yoksa 30k lık modeli görmeden önce bu attığınızı almayı düşünüyordum sansıma gaming gecesinde olede vuran bi indirim olmadıbu modeli öneririm. Trueblack kapalaması çok iyi bir glossy kaplama. 4. nesil woledin renk doygunluğu da qd oled ile benzer bir seviye üzmüyor kesinlikle. Vertical banding çıkmazsa ki woledlerde illa bir nebze çıkıyor çok memnun kalırsın.
XG27AQDMGR
4.nesil W-Oled'in doygunluğu qd oled ile benzer seviyede değil. Renk hacminde ve renk parlaklığın da qd oled hala üstün. Gözle görülür düzeyde qd oled daha doygun hala. Paylaştığınız modelde 4.nesil değil zaten. Ama 4.nesil ve az grey banding bulunan bir glossy woled çoğu ortamda qd OLED'e göre daha iyi bir deneyim sağlar. Çünkü daha parlak olabiliyorlar ve ışık altında siyah derinliği çok daha iyi. Görüntü bu yüzden ışık altında bile son derece kontrastlı ve canlı gözüküyor. QD oled de durum böyle değil. Ama Woled de yansıma çok daha fazla olduğundan ışığı kontrol etmeniz gerekiyor. Yani çok aydınlık ortamda hala ikiside yetersiz. Orta aydınlık veya loş ortamda Woled daha iyi. Karanlıkta qd oled daha iyi.bu modeli öneririm. Trueblack kapalaması çok iyi bir glossy kaplama. 4. nesil woledin renk doygunluğu da qd oled ile benzer bir seviye üzmüyor kesinlikle. Vertical banding çıkmazsa ki woledlerde illa bir nebze çıkıyor çok memnun kalırsın.
XG27AQDMGR
hocam sizi yakalamışken tavsiye eder misiniz bu modeli yapay zekaya sordum 30k ya kadar alınabilicek benim için en iyi seçeneğin bu olduğunu söylüyor ama gerçek kullanıcıdan fikir almak çok önemli benim için rekabetçi oyun oynamam öyle aman aman hikayeli oyun ve dizi film sadece4.nesil W-Oled'in doygunluğu qd oled ile benzer seviyede değil. Renk hacminde ve renk parlaklığın da qd oled hala üstün. Gözle görülür düzeyde qd oled daha doygun hala. Paylaştığınız modelde 4.nesil değil zaten. Ama 4.nesil ve az grey banding bulunan bir glossy woled çoğu ortamda qd OLED'e göre daha iyi bir deneyim sağlar. Çünkü daha parlak olabiliyorlar ve ışık altında siyah derinliği çok daha iyi. Görüntü bu yüzden ışık altında bile son derece kontrastlı ve canlı gözüküyor. QD oled de durum böyle değil. Ama Woled de yansıma çok daha fazla olduğundan ışığı kontrol etmeniz gerekiyor. Yani çok aydınlık ortamda hala ikiside yetersiz. Orta aydınlık veya loş ortamda Woled daha iyi. Karanlıkta qd oled daha iyi.
Kendim hem 2k qd oled monitör, hem de 4k Woled TV kullanıyorum. Bu bütçede mümkünse birazcık daha zorlayıp 4k modeller alınmalı. Zamanında bunu yapmadığıma pişmanım. 4k da dokuların kalitesi bile artıyor. 48'' TV de dlss açtığım halde 2k monitörden daha net ve gerçekçi görüntüler elde edebiliyorum. Mantıken küçük ekran daha keskin olması lazım ama durum öyle değil. 4k oled de oyunun görüntüsü kökten değişiyor. Ciddi bir sıçrama oldu benim için, OLED'in hakkını 4k veriyor. Bütçe çıkmaz 2k oled alırsın orası ayrı.hocam üstüne 3.5 daha koyup 4.nesil almak daha mantıklı değil mi ben günde yeri gelicek 12 13 saat kullanıcam çift oled panelinde bu süreler için daha kullanıma uygunmuş sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yoksa 30k lık modeli görmeden önce bu attığınızı almayı düşünüyordum sansıma gaming gecesinde olede vuran bi indirim olmadı
Konuda 280hz olan vardı gen 2 yazıyordu trueblack onu önerdim aslinda ismini mi yanlış yazdim acabahocam üstüne 3.5 daha koyup 4.nesil almak daha mantıklı değil mi ben günde yeri gelicek 12 13 saat kullanıcam çift oled panelinde bu süreler için daha kullanıma uygunmuş sanırım
yoksa 30k lık modeli görmeden önce bu attığınızı almayı düşünüyordum sansıma gaming gecesinde olede vuran bi indirim olmadı
Xg27aqwmg bu bütçede Woled olarak alınabilecek en iyi seçenek. Eğer fazla grey banding bulunduran bir model gelmezse dediğim gibi çoğu ortamda daha dengeli bir performans gösteriyor. En büyük artısı bu bütçedeki qd oled rakiplerine göre hem sdr, hem de HDR da daha parlak olabilmesi. Ayrıca glossy kaplaması son derece keskin ve siyah derinliği ışık altında bile iyi. Ama pencere kenarı falan koyamazsınız çok kötü yansıma yapıyor.hocam sizi yakalamışken tavsiye eder misiniz bu modeli yapay zekaya sordum 30k ya kadar alınabilicek benim için en iyi seçeneğin bu olduğunu söylüyor ama gerçek kullanıcıdan fikir almak çok önemli benim için rekabetçi oyun oynamam öyle aman aman hikayeli oyun ve dizi film sadece
XG27AQDMGR gen 2 piksel düzenini ve gen 3 teknolojilerini barındıran eski nesil Woled. Bahsettiğiniz 4.nesil model xg27aqwmg oluyor.Konuda 280hz olan vardı gen 2 yazıyordu trueblack onu önerdim aslinda ismini mi yanlış yazdim acaba
Trueblack kaplamasını görünce 4. nesil sandım hocam, benim hatam.XG27AQDMGR gen 2 piksel düzenini ve gen 3 teknolojilerini barındıran eski nesil Woled. Bahsettiğiniz 4.nesil model xg27aqwmg oluyor.
hocam ben bu modeli alıyorum o zaman yaXg27aqwmg bu bütçede Woled olarak alınabilecek en iyi seçenek. Eğer fazla grey banding bulunduran bir model gelmezse dediğim gibi çoğu ortamda daha dengeli bir performans gösteriyor. En büyük artısı bu bütçedeki qd oled rakiplerine göre hem sdr, hem de HDR da daha parlak olabilmesi. Ayrıca glossy kaplaması son derece keskin ve siyah derinliği ışık altında bile iyi. Ama pencere kenarı falan koyamazsınız çok kötü yansıma yapıyor.
Xg27aqwmg önerebilirim. QD oled istersende MSI modellere göz at bence.
XG27AQDMGR gen 2 piksel düzenini ve gen 3 teknolojilerini barındıran eski nesil Woled. Bahsettiğiniz 4.nesil model xg27aqwmg oluyor.
Xg27aqwmg bu bütçede Woled olarak alınabilecek en iyi seçenek. Eğer fazla grey banding bulunduran bir model gelmezse dediğim gibi çoğu ortamda daha dengeli bir performans gösteriyor. En büyük artısı bu bütçedeki qd oled rakiplerine göre hem sdr, hem de HDR da daha parlak olabilmesi. Ayrıca glossy kaplaması son derece keskin ve siyah derinliği ışık altında bile iyi. Ama pencere kenarı falan koyamazsınız çok kötü yansıma yapıyor.
Xg27aqwmg önerebilirim. QD oled istersende MSI modellere göz at bence.
XG27AQDMGR gen 2 piksel düzenini ve gen 3 teknolojilerini barındıran eski nesil Woled. Bahsettiğiniz 4.nesil model xg27aqwmg oluyor.
Xg27ucdmg oldukça iyi, ayrıca Mag272up x24 de alınabilir.Ben de arkadaş ile aynı kriterlerde monitör arıyorum. Peki bütçeyi 10 bin daha arttırsak bu monitör iyi midir tavsiye eder misiniz? Veya 40bin bandında önerebileceğiniz monitör nedir?
Biri mat biri parlak parlak olanı alın yani pahalı olanı mat oled alınmazsizce bu ikisi arasında hangisini almalıyım hikayeli oyunlar ve dizi film için alacağım rekabetçi oyunlara ayda yılda 1 belki
İkiside parlak, ucuz olması mat olacağı anlamına gelmiyor.Biri mat biri parlak parlak olanı alın yani pahalı olanı mat oled alınmaz