6K TL ATX KASA ÖNERİSİ

Reaksiyon skoru
1,453
Herkese iyi akşamlar;

6K TL bütçe ile fanlı,psusuz ve ATX kasa arıyoruz ve akvaryum olması tercihimiz.
önerilerinizi bekliyorum.

Herkese iyi akşamlar;

6K TL bütçe ile fanlı,psusuz ve ATX kasa arıyoruz ve akvaryum olması tercihimiz.
önerilerinizi bekliyorum.

fanarı guzel değil ama kasası çok güzel bence whatsapptan yazıp fansız alırsınız sonra aşağıdaki fanlardan alırsınız 5 tane reverse 3 tanede düz alıp sıvı soğutmaya takarsin mis gibi olur + kablo gizleme için kasanın arkasına giderken yerler var bu fiyattaki kasalarda görmedim ben hiç

fanarı guzel değil ama kasası çok güzel bence whatsapptan yazıp fansız alırsınız sonra aşağıdaki fanlardan alırsınız 5 tane reverse 3 tanede düz alıp sıvı soğutmaya takarsin mis gibi olur + kablo gizleme için kasanın arkasına giderken yerler var bu fiyattaki kasalarda görmedim ben hiç

Kasanın Arkasında 2x120 Olması Bu Fiyat İçin Gayet Güzel Bir Avantaj Olmuş :)

Kasanın Arkasında 2x120 Olması Bu Fiyat İçin Gayet Güzel Bir Avantaj Olmuş :)

tek eksisi üstüne fan sıvı soğutma falan takılamaması ama malzeme kalitesi çok iyi videosunu çeken lavuk üstüne çıkmıştı galiba kasanın bu kasamı hatırlamıyorumda + üstüne fan takılamaması - değil kasanın olayı bu bence yani görüntü amacı sonuçta kasanın full cam

tek eksisi üstüne fan sıvı soğutma falan takılamaması ama malzeme kalitesi çok iyi videosunu çeken lavuk üstüne çıkmıştı galiba kasanın bu kasamı hatırlamıyorumda + üstüne fan takılamaması - değil kasanın olayı bu bence yani görüntü amacı sonuçta kasanın full cam
Bu Kasa Bana Şeyi Hatırlatıyor Lian-Li Bir Model Vardı Ona Benziyor Resmen .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boşver Bunu Alsın Daha İyi :)

aynısı zaten ufak tefek farkları var ama

fiyatı 7.5k incehesapta + fansız bu adamlardan fansız 3k'ya alabiliyorsunuz sordum ben belkide ben daha oncede alisveris yaptim ve bayagidir stok gelicek mi ne fiyattan gelicek diye darladım diye bana dusuk fiyat çekmişlerdir bilmiyorum mesela bi modeli ben almıştım 3k'ya arkadaş alacaktı yazdı ona yuksek fiyat çektiler neye gore fiyat veriyorlar anlayabilmis değilim

teşekkür ederim ilgin için hoca.

Boşver Bunu Alsın Daha İyi :)

bu da radardaydı ama bilmiyorum iyi mi kötü mü

Mag pano 100r pz veya 130r pz h6 flowda olur

Bu Daha Tatlı Duyuor :)

1772837701241.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,822
Üyeler