- Bütçe
- 5000
Merhaba iyi akşamlar, kullanan arkadaşlardan veya iyi bilen arkadaşlardan oyun ve müzik için IEM kulaklık önerisi alabilir miyim ? Baya bi araştırdım ama hala kafamda netleyemedim çoğu kulaklığın stoğu bulunmuyor kafam çok karışık yardım eder misiniz. Çoğunlukla oyun için alacağım şu an huawei freebuds 6i kulaklığı kullanıyorum ve seslerin yeri falan hiç belli olmuyor. Telefonda da veya normal bir şey izlerken çok iş görüyor ama oyun oynarken hiç iş görmüyor. O yüzden oyun odaklı daha çok öneri verirseniz çok sevinirim. Linkini ayırdığım kulaklığı atayım:
www.trendyol.com
Normalde Moondrop dan Moondrop Rays modelini alacaktım baya övülmüş Youtube da (
) bu video da baya övmüş sponsorlu diye mi bilemedim. Lütfen önerilerinizi eksik etmeyin 
Bütçe: 5.000₺ civarı
Meyer Gaming Kefine Klean 10mm DLC Diaphragm Dinamik Sürücülü Hi-Fi IEM Kulaklık - Fiyatı, Yorumları
Kefine Klean 10mm DLC Diaphragm Dinamik Sürücülü Hi-Fi IEM Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
Normalde Moondrop dan Moondrop Rays modelini alacaktım baya övülmüş Youtube da (
Bütçe: 5.000₺ civarı