talhabkr
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,724
4 aydır TürkNet kullanıyorum ve son 1 aydır günün farklı saatlerinde internetimde yavaşlamalar meydana geliyor. türknet mobil uygulaması üzerinden canlı desteğe bağlanıp sorunumu anlattığımda 5dk içinde birşeyler yapıp çözüyorlar fakat bu süre zarfında ne modem kapanıp açılıyor ne internet kesiliyor tamamen kendi kendine canlı desteğe yazdıktan sonra düzeliyor. Sorunun neredeyse her gün yaşandığını size ulaşmadan çözülmediğini söylediğimde destek kaydı açıyorlar 2 gün sonra arayıp sorun çözüldü mü diye soruyorlar bende çözülmediğini söyledikten sonra sorunun altyapı kaynaklı olduğunu belirtip kapatıyorlar. 4 yıldır diğer hiçbir sağlayıcılarla sorun yaşamadığım Türk Telekom Fiber 1000mbps altyapı kullanıyorum TürkNet sözde sorunun altyapıdan kaynaklı olduğunu söylüyor. Bina yöneticisi olarak ev interneti kullanan komşularıma sorduğumda hiçbirinin bir problem yaşamadığını görüyorum. Komşularımın arasında home office çalışanlar var bir sorun olsa ilk onlar farkederdi. Benim gibi son zamanlarda sorun yaşayanlar var mı?