Öneri 🪫Sahte şarj aletlerini tespit etmenin en kolay yolu🪫🔌

Sizin yönteminizi masa led lambasıyla denediğimde 21 sn ye kadar açık kaldı.
Telefon kutusundan çıkan orj başka bi Samsung şarj aleti 7sn ye açık kaldı.
Deji şarj aleti hızlı sayarken bile bir saniye sürmedi.
USB kablo üzerindeki ışıklar yaklaşık 0,05W güç tüketir. Masa lambası katbekat fazla güç tüketir. O kadar uzun süre açık kalması ilginç. Kullandığınız usb ışığı merak ettim.

Son düzenleme:
Masa lambası fazla güç tüketir. O kadar uzun süre açık kalması ilginç. Kullandığınız usb ışığı merak ettim.
16 ledli masa lambası 1. kademede denedim.
Biraz hızlı saymış olabilirim.d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 kat hızlı saymış olsam 10sn ye açık tutuyor öyle hesap edelim😜

Ekler

• IMG_20260307_181611.webp
    IMG_20260307_181611.webp
    16.3 KB · Hit: 23
16 ledli masa lambası 1. kademede denedim.
Biraz hızlı saymış olabilirim.d

2 kat hızlı saymış olsam 10sn ye açık tutuyor öyle hesap edelim😜
Kaletesinden emin olduğunuz şarj aletiyle kıyaslamışınız. İki kat fazla dayanması gayet iyi.

İnternette Shrinton marka şarj aletlerinin kalitesine dair herhangi bir analiz bulamadım. Alınır mı, bilemiyorum. Ben olsam kalitesi bilinen bir markanın şarj aletini alırdım.
5 voltta en az 3 amper veren bir güç adaptörüne ihtiyacım var ayrıca type c çıkışı olmalı.
bir tane de 5 voltta 5 amper verebilen bir güç adaptörüne ihtiyacım var ne önerirsin?

5 voltta en az 3 amper veren bir güç adaptörüne ihtiyacım var ayrıca type c çıkışı olmalı.
bir tane de 5 voltta 5 amper verebilen bir güç adaptörüne ihtiyacım var ne önerirsin?
5V/3A profili için acefast 25W uygun.
1000021291.webp

5V/5A güç profili telefon şarj aletlerinde nadiren bulunur. Muhtemelen raspberry pi 5 için soruyorsunuz. En garantisi raspberry 27W, 5.1V/5A güç adaptörünü almak.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: ghnn
Spigen anker vb marka şarj aleti kullanan kullanıcılar test yapsa buraya yazsa güzel olurdu.

Spigen anker vb marka şarj aleti kullanan kullanıcılar test yapsa buraya yazsa güzel olurdu.
Denediklerim arasından testten geçen markalar:

Voltme, Spigen, Hoco, Anker, Asonic.

Testte başarısız olanlar:
Syrox, Linktech, Sunix, Kensa, Dramex, Rez.

Testten geçemeyen şarj aletlerini söküp devresini inceledim. Devreleri tehlikeli derecede kötü. Geri dönüşüme atıp kurtulun.
1000021177.webp

Son düzenleme:
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: rai1
Bu listeye deji de eklenmeli, zaten alıp kullanan yoktur herhalde bunları da eliniz çarpar yanlışlıkla sepete düşer vs aman dikkat 😭

Bu listeye deji de eklenmeli, zaten alıp kullanan yoktur herhalde bunları da eliniz çarpar yanlışlıkla sepete düşer vs aman dikkat 😭
Deji şarj aletini kullanmayacaksanız söküp devresinin fotoğrafını paylaşmanız almayı düşünenler açısından faydalı olur.

Yalnız dikkatli olun, giriş kısmını filtreleyen kondansatörler dolu kalabiliyor. Doluyken dokunursanız anlık çarpılabilirsiniz. Kondansatördeki gerilim 310V civarında.

• Üzgün
Reaksiyonlar: rai1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,719
Üyeler
189,914
Son üye
coderift
Geri