Steam ve Epic Games'i kapatabilecek kanun Meclise sunuldu

Dns kurtarıyor mu kurtarıyorsa np
DNS kurtarmayabilir tam araştırmadım fakat ISP proxy i bilgisayara bağlarsam çözebilir hikayeli oyunlarda sıkıntı olmazda , aslında asıl sıkıntı rekabetçi oyun oynayanlar için olacak yani benim gibi cs2 ciler için , ISP proxyde kullansak normal internete göre Ping daha fazla olacak buda oyun performansımızı etkileyecek,

bende normal şartlarda rahatlık ile vurabileceğim oyuncuyu AKP hükümetini yaptığı S.. S.. yasalar yüzünden vuramayınca ,Aile ve sosyal hizmetler bakanlığını başındaki Entellektüel görünmeye çalışan malum primata ve yasanın kabul edilmesinde parmağı olan herkesin anasına söverken kendimi bulabilirim.

Savaşa odaklanma olmasa da yapabilirler. Binlerce kişi toprak altındayken bant daraltması yaptı bu yaşam formları. Ülkenin başına I. Dünya Savaşı'ndan sonra gelmiş en büyük felaket.

warp çözüyor da cs yi oynatmaz Türkiye de hiç bir şekilde zaten pingli normalde bile
Zaten online oyun sektorunde Türk oyuncular avrupali yasitlari ile rekabeti cok zor durumdaydi. Ekonomik sorunlar ile iyi ekipman sahibi olmak cok zorken bir de ping sorunumuz vardi vpn bant daraltma olursa bu rekabrt iyice biter anca parasi olan rekabet eder. Simdiden gecmis olsun hepimize. Avrupali oyuncular sevinir anca 3 5 toxicden kurtulduk diye baska bir sey yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrica rekabetci oyunda yetenek kazanabilmek icin o oyunu cocuk yastan itibaren oynamak motor becerileri ve kas hafizasi icin onemli. Nasil buyuk futbolcular cocuk yastan itibaren futbol oynuyorsa bu da aynj mantik. Cocuk yastan itibaren bu oyunu oynamadan 18den sonra yetenek kazanmak cok zor bir sey. Sacma sapan politikalar zamansiz kanunlar yuzunden bir sektor daha Türkiye de sahipsiz kalacak. Ben hic sanmiyorum ailelerin 18 yas alti cocuklarina pc alip oyun oynamalarina izin verecegini.

uzun zamandır takip ediyorum
Aslında bunun fitilini ateşleyenler Robloxtaki pedofil yetişkinlerin çocuklara musallat olması
Çocukların erişemeyeği steam oyunlarıın çeşitli sayfalarda gözükmesi
Lgbt içeriği ve cinsel içerklerin çoğunda ensest içerik barındırmasıda son damla oldu artık

Aile bakalığı gereken işi yapıyo ama burada olacak şey hem oyun sektörü mahfolacak hemde korsan artacak
Bence bant daralma yerine sayfaya erişim engeli koysalardı yeterdi
gerek yoktu bütün steamı ayakalr altına almak

uzun zamandır takip ediyorum
Aslında bunun fitilini ateşleyenler Robloxtaki pedofil yetişkinlerin çocuklara musallat olması
Çocukların erişemeyeği steam oyunlarıın çeşitli sayfalarda gözükmesi
Lgbt içeriği ve cinsel içerklerin çoğunda ensest içerik barındırmasıda son damla oldu artık

Aile bakalığı gereken işi yapıyo ama burada olacak şey hem oyun sektörü mahfolacak hemde korsan artacak
Bence bant daralma yerine sayfaya erişim engeli koysalardı yeterdi
gerek yoktu bütün steamı ayakalr altına almak

AKP bir şeyi yaparken sonucunun neler doğuracağını düşünmez. "Bunu yapacak gücümüz var. O halde yaparız!" Güç zehirlenmesi dedikleri böyle bir şey demek ki. Halk yararına bir tane faydalı işleri olmadığı gibi vatandaş nefes alacak bir boşluk bulduğu zaman orayı da anında tıkıyorlar.

Desene gitti paraciklar püh boşu boşuna yaptık kütüphaneleri 🥲

Abi sen sevmiyorsun ben sevmiyorum bunlar nasıl hala seçiliyorlar :) reisi cumhurumuz çok yaşasın allah uzun ömürler versin.

Ekran kartı ve RAM fiyatları birden düşer, bir kullanım amacı kalmayınca.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,719
Üyeler
189,914
Son üye
coderift
Geri