Vento VG4204FA Panoramik Gaming Mid-Tower Pc Kasası Siyah 3.599TL AKVARYUM

:D :D :D :D
teknobiyotikten çöp alsan bile 200tl kargo çıkarır. bu firmadan ürün almayın. ürün ucuz eyvallah ama kargodan sağlam geçiriyor.

1773000505448.webp

O ne ya :D geçen 500 idi.
teknobiyotikten çöp alsan bile 200tl kargo çıkarır. bu firmadan ürün almayın. ürün ucuz eyvallah ama kargodan sağlam geçiriyor.

hocam attıgınız vento kasa alınır mı? yeni pc topluyorum msi a850gs psusunu aldım indirimde hava akışı falan nasıldır ekstra fan almam gerekir mi ?

hocam attıgınız vento kasa alınır mı? yeni pc topluyorum msi a850gs psusunu aldım indirimde hava akışı falan nasıldır ekstra fan almam gerekir mi ?
paran çok yoksa alınır. biraz varsa yukarıda bi arkadaş msi kasası atmış o daha iyi olabilir.

SATICI HEPSİBURADA.

AÇIKCASI KASA Bitfenix Digital T10 BENZEDİĞİ İÇİN, İLERLEYEN GÜNLERDE KUPON, KART İNDİRİMLERİNDE BENDE ÇEKMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. O YÜZDEN HEMEN BİTİRMEYİN :D

Bu paraya alınır bu arada güzel görünüyor kasa. Şaçma sapan dragos dogma. Gametech. Gamemaster gibi markaların kasasına alacağına bunu alırsın hem güzelde duruyor hem onlardan kalitelidir diye düşünüyorum.

Bu fotoğraftaki kasaların modeller ne hocam
Model hatırlamıyorum hocam fason kasaydi. Parçalar arkadaş seçip almış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu paraya alınır bu arada güzel görünüyor kasa. Şaçma sapan dragos dogma. Gametech. Gamemaster gibi markaların kasasına alacağına bunu alırsın hem güzelde duruyor hem onlardan kalitelidir diye düşünüyorum.
Vento kasalar orta üst kalite de oluyor, genelde. İyi fiyatlarda aldın mı pişman etmiyor. Dediğin gibi fason kasalara göre vento daha alınası oluyor

Ekler

• Screenshot_2026-03-09-05-02-08-162_com.amazon.mShop.android.shopping-edit.webp
    Screenshot_2026-03-09-05-02-08-162_com.amazon.mShop.android.shopping-edit.webp
    43.8 KB · Hit: 21
Nasıl kasa alınır mı radyatör desteği nedir? Max kaç fan alıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,719
Üyeler
189,914
Son üye
coderift
Geri