O ne ya
teknobiyotikten çöp alsan bile 200tl kargo çıkarır. bu firmadan ürün almayın. ürün ucuz eyvallah ama kargodan sağlam geçiriyor.O ne yageçen 500 idi.
hocam attıgınız vento kasa alınır mı? yeni pc topluyorum msi a850gs psusunu aldım indirimde hava akışı falan nasıldır ekstra fan almam gerekir mi ?teknobiyotikten çöp alsan bile 200tl kargo çıkarır. bu firmadan ürün almayın. ürün ucuz eyvallah ama kargodan sağlam geçiriyor.
paran çok yoksa alınır. biraz varsa yukarıda bi arkadaş msi kasası atmış o daha iyi olabilir.hocam attıgınız vento kasa alınır mı? yeni pc topluyorum msi a850gs psusunu aldım indirimde hava akışı falan nasıldır ekstra fan almam gerekir mi ?
Bu paraya alınır bu arada güzel görünüyor kasa. Şaçma sapan dragos dogma. Gametech. Gamemaster gibi markaların kasasına alacağına bunu alırsın hem güzelde duruyor hem onlardan kalitelidir diye düşünüyorum.SATICI HEPSİBURADA.
AÇIKCASI KASA Bitfenix Digital T10 BENZEDİĞİ İÇİN, İLERLEYEN GÜNLERDE KUPON, KART İNDİRİMLERİNDE BENDE ÇEKMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. O YÜZDEN HEMEN BİTİRMEYİN
Bu fotoğraftaki kasaların modeller ne hocamaçıkcası ilk seferinde toplaması normal mesh kasalar göre bi tık zorbende arkadaş toplamıştım. özellikle kablolama kısmınde gerçekten düzgün kablolama yapmak için vakitin olması gerekir.
Model hatırlamıyorum hocam fason kasaydi. Parçalar arkadaş seçip almış.Bu fotoğraftaki kasaların modeller ne hocam
Vento kasalar orta üst kalite de oluyor, genelde. İyi fiyatlarda aldın mı pişman etmiyor. Dediğin gibi fason kasalara göre vento daha alınası oluyorBu paraya alınır bu arada güzel görünüyor kasa. Şaçma sapan dragos dogma. Gametech. Gamemaster gibi markaların kasasına alacağına bunu alırsın hem güzelde duruyor hem onlardan kalitelidir diye düşünüyorum.
az daha cıkmak = iki katıŞahsen az daha çıkar bunu alırım:
MSI MAG PANO 100R PZ Temperli Cam 3x120mm 1x120mm ARGB Fan ATX Panoramik Gaming Bilgisayar Kasası : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI MAG PANO 100R PZ Temperli Cam 3x120mm 1x120mm ARGB Fan ATX Panoramik Gaming Bilgisayar Kasası : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Ben açtım post. Amazonda 4649TL ye geliyordu. Hatta kendime aldım 1 adet de.az daha cıkmak = iki katı![]()
Şimdi baktım stok bitmiş satıcıda. Farklı fiyatlandırma var.az daha cıkmak = iki katı![]()