Yardım BAŞLANGIÇ MOTORU LAZIM NE ÖNEREBİLİRSİNİZ 125CC

Nisshs

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
185
Bütçe
120000
Yaş 19 a2 ehliyeti almayı düşünüyorum araç yakıtları fiyatları uçunca biraz kaçmayı düşündüm motor almayı hedefledim
120 bin bütçem en fazla görünüş olabilir ama temel atmayı düşünüyorum bi 6-7 ay kadar sürmeyi hedefliyorum üzmesin etmesin pek fazla
yaşadığım yer köylük bir alan az bir mesafede şehir içi gibi biryer var bol kasisli genelde yakınlarda dolanmayı düşünüyorum
aklımda tvs raider 125 lik olanı var sizce alınır mı? tam taksitlen o 120 ye denk geliyor nedersiniz yada başka bir öneri varmıdır
boy 1.88
kilo 93
Yaşadığım yer bursa görükle yollarını bilen belki birisi olabilir

Yaş 19 a2 ehliyeti almayı düşünüyorum araç yakıtları fiyatları uçunca biraz kaçmayı düşündüm motor almayı hedefledim
120 bin bütçem en fazla görünüş olabilir ama temel atmayı düşünüyorum bi 6-7 ay kadar sürmeyi hedefliyorum üzmesin etmesin pek fazla
yaşadığım yer köylük bir alan az bir mesafede şehir içi gibi biryer var bol kasisli genelde yakınlarda dolanmayı düşünüyorum
aklımda tvs raider 125 lik olanı var sizce alınır mı? tam taksitlen o 120 ye denk geliyor nedersiniz yada başka bir öneri varmıdır
boy 1.88
kilo 93
Yaşadığım yer bursa görükle yollarını bilen belki birisi olabilir
ns200ug al ikinci el temiz ug modelinde ters teleskopik suspansiyon geldi bozuk yollarda daha iyi çalışıyor hemde parçası bol satması kolay mis gibi

ns200ug al ikinci el temiz ug modelinde ters teleskopik suspansiyon geldi bozuk yollarda daha iyi çalışıyor hemde parçası bol satması kolay mis gibi
hocam sıfır alabiliyorum başka bir mesele var ondan dolayı onlarda hoşuma gitmişti yoksa düşünmüştüm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yollar genelde kasisli çukur olarak toplam saysam 15-20 adet

Tvs raider, hindistan gibi bi yerde tutunabilen bi marka 1-2 ufak kronik sorunu dışında üzmez

Tvs raider, hindistan gibi bi yerde tutunabilen bi marka 1-2 ufak kronik sorunu dışında üzmez
bi göstergede vites geçişi varmış hocam onu gördüm birde ekstra olarak güzel yanı boşta soket olması denildi göstergede bişi olmaz hocam bence alışırım
kötü yanı kanparamı kamparamı ne muhabbeti varmış o gördüğüm kadar

Ben 9k km kullandım, göstergesi arada cozutuyordu saati ayda 2-3 dk geriliyordu :)
Birde yan ayak nedense indirip kaldırırken zorluyordu ne kadar temizlesem yağlasam da bir süre sonra.
Onun dışında 1 gram üzmedi benzin kokluyor manevra kabiliyeti güzel.
Yalnız alır almaz lastikleri değiştir, 0 diye kıyamamazlık etme anlasa yönel en kötü.

Ben 9k km kullandım, göstergesi arada cozutuyordu saati ayda 2-3 dk geriliyordu :)
Birde yan ayak nedense indirip kaldırırken zorluyordu ne kadar temizlesem yağlasam da bir süre sonra.
Yalnız alır almaz lastikleri değiştir, 0 diye kıyamamazlık etme anlasa yönel en kötü.
michelin lastiğini alayımmı hocam 6 bin diyorlar yoksa önerdiğiniz varmıdır
bu arada Allah nazar değdirmesin kaza bela göstermesin
gerilesin ondan yana sorun değil her dijitalde ufak tefek hatalar olur bence
fren konusunda kombinasyon yapın diyorlar arka frenle başlasam sizce olurmu kombinasyona daha sonra geçsem yavaş yavaş ayda 1 kez uzun yol yaparım oda en fazla 15-20 dakikalık bir yol
birde incelemelerine bakıyorum titreme var diyorlar sizce nasıldı çokmu fazlaydı
benzinden yana çok çok güzel ecoda kullanmayı hedefliyorum hız tutkunluğum yok genelde dekorlarla uğraşırım bi 5-6 bin kilometre kendimi eğitip sonrasında ufak tefek parçalar almayı düşünüyorum burda pek fazla polis olmadığı için
yan ayak konusunda komple değiştireyimmi sizce hocam öyle bir şey varsa yoksa kalsınmı ayak insinde kaldırmasını hallederiz hocam bazılarını gördüm adamlar yamultmuş durmuyor duvara yaslayanları gördüm direk sadece
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

birde amacım ustam bir 10 bin kilometreye kadar temiz 1-1.5 bin kilometrede 1 bakıma götürmeyi düşünüyorum 10 binden sonra hatta 8 binden sonra ben bunu abime vermeyi düşünüyorum kendime cbr250 lilik düşündüm onuda az kaptıktan ikisini beraber sergilemeyi dolaşmayı düşünüyorum 2 motor yapmayı düşünüyorum bu 2 liyi düşündüm temeli tvs den sonrası cbrdan diye

hocam ikinci el ns200ug al beni dinle sen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,803
Üyeler
191,169
Son üye
abdprox
Geri