beeday
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
Geçmiş olsun sanırım CGNAT altındaydın ve müşteri temsilcisi çözmek için inisiyatif kullanarak sana statik ip ataması yapmış olabilir. whatsmyip yazıp ipni not al daha sonra cmd ye yine tracert 8.8.8.8 yazıp bakabilirsin aşağıdaki gibi mi yoksa daha farklı mı veya ipni not alıp modemi kapatıp 10-15 dk sonra açıp tekrar kontrol ettiğin zaman değişmiş mi aynı mı ? Neden soruyorum diğer sorunu yaşayan arkadaşlarda faydalansın böyle bir seçenek olduğunu bilsinler en azından. tekrardan geçmiş olsunTeşekkür ederim, durum hakkında bilgi vereyim konuyu okuyan arkadaşlara belki yardımcısı olur. Şöyle ki dün sabah 09:00 gibi falan müşteri hizmetlerini tekrardan aradım. Sorunun yaklaşık bir haftadır devam ettiğini söyledim ve bir türlü düzelmediğini söyledim. Yine aynı işlemleri yaptı işte beni hatta bekletip bir şeyler yaptı klasik. Onun sonucunda ben tekrardan düzelmeyeceğini, bunun için bir daha aramam gerekeceğini söyledim. Onların ekranında problem gözükmediği için teknik servis kaydı açamıyorum dedi bana temsilci, bende evet öyle ama problem yaşıyorum dedim ve biraz daha konuştum. O zaman sizi biraz uzun bir süre hatta bekletebilir miyim dedi, tabii dedim. Daha detaylı bir inceleme ve işlemler yaptığından bahsetti. Birkaç güncelleme yaptığından söz etti, 2 gündür internetimde bir problem yok. Bir şekilde düzeldi kimse gelmeden, bilginiz olsun.
- 100.x.x.x
- 10.x.x.x
- 172.16.x.x – 172.31.x.x