Müzik açınca Internet gidiyor

rai1

80+
Reaksiyon skoru
5
Tablet telefon pc fark etmiyor Spotify yt müzik fark etmeksizin müzik açınca 70mb internet 1 e 5e kadar düşüyor hatta müzik bile dinlenmiyor.

Telefonda dinlerken tabletin internet de 70 den 10a kadar düşüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Modem turktelekomun berdiği şu antensiz yuvarlak köşeli çerçöp modemlerden arayüzden baktığımda bellek yüzde 96 dolu diyor ondan mı acaba
Modemi sıfırladım yine düzelmedi.

Müzikle alakalı değilmiş ben uyumadığım her an müzik dinlediğim için müzikten sandım. Her şey kapalıykende hız 1 e düşüyor sonra 70e çıkıyor vs vs.
Neyse teşekkürler herkese netgsme yazayım baksınlar, artık sizin yapabileceğiniz bir şey kalmadı.

Tablet telefon pc fark etmiyor Spotify yt müzik fark etmeksizin müzik açınca 70mb internet 1 e 5e kadar düşüyor hatta müzik bile dinlenmiyor.

Bluetooth kulaklıkla veya hoparlörle mi müzik dinliyorsunuz? Bluetooth 2.4 GHz frekansta çalışıyor. Modeminiz de eski olduğuna göre muhtemelen Wifi 2.4 GHz frekansında çalışıyordur. Eğer kullanım senaryonuz buysa bağlantınızın bir anda yavaşlamasının sebebi Wi-Fi ve Bluetooth frekanslarının çakışması.

çözümü Wifi 5 Ghz yayın yapabilen router veya modem kullanmak.

Bluetooth kulaklıkla veya hoparlörle mi müzik dinliyorsunuz? Bluetooth 2.4 GHz frekansta çalışıyor. Modeminiz de eski olduğuna göre muhtemelen Wifi 2.4 GHz frekansında çalışıyordur. Eğer kullanım senaryonuz buysa bağlantınızın bir anda yavaşlamasının sebebi Wi-Fi ve Bluetooth frekanslarının çakışması.

çözümü Wifi 5 Ghz yayın yapabilen router veya modem kullanmak.
Evet telefon tablet de Bluetooth kulaklık ile kullanıyorum.
Bir de telefonda custom rom vardı sürüm yükselttiğimden beri bu sorun çok sık olmaya başladı.
Tablette ise hız 60 dan 20 ye telefonda 30dan 1 e kadar düşüyor bt kulaklık bağladığımda

Evet telefon tablet de Bluetooth kulaklık ile kullanıyorum.
Bir de telefonda custom rom vardı sürüm yükselttiğimden beri bu sorun çok sık olmaya başladı.
Tablette ise hız 60 dan 20 ye telefonda 30dan 1 e kadar düşüyor bt kulaklık bağladığımda

Bu sorunu ben de yaşadım. Hız tam kulaklık bir ses oynatırken düşüyor. Wi-Fi kanalını 1 veya 13'e ayarlamak yavaşlama sorununu biraz da olsa düzeltiyor. Wi-Fi 5GHz ağına geçin. Bluetooth 2.4GHz frekansıyla çakışma olmadığı için yavaşlamadan kurtulursunuz.

Bu sorunu ben de yaşadım. Hız tam kulaklık bir ses oynatırken düşüyor. Wi-Fi kanalını 1 veya 13'e ayarlamak yavaşlama sorununu biraz da olsa düzeltiyor. Wi-Fi 5GHz ağına geçin. Bluetooth 2.4GHz frekansıyla çakışma olmadığı için yavaşlamadan kurtulursunuz.
Screenshot_20260309_133803_Gallery.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uzay montaj modemi de gördük çok şükür. 😂

Wifi 5 Ghz destekli modem veya router edinseniz iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,719
Üyeler
189,914
Son üye
coderift
Geri