Öneri Bu laptop alınır mı ?

istiyorsanız hala alabilirsiniz ama ben önermem hocam.
kafa loqa kayıyor hocam ama bakacağız artık

gayet güzel hocam soğutma olarak. battery drain konusunda ise hem cpu hemde gpu tam yükte iken 3 saatin sonunda batarya sadece %88 e düşüyor, anlayacağınız çook az bir battery drain var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer daha fazla çekirdeğe ihtiyaç duyuyorsanız tercih edebilirsiniz ama onun dışında hiçbir yönden mantıklı değil, birde hall sensörü sorunun kronik olduğunu düşünürsek birdaha sorun yaşamanız gayet olası.
Hocam Hall sensörü arızası bu kadar sıkıntı yaratacak bir sorunmu

Bence evet büyük bir sorun. Bu dediğimiz sensör laptopun kapağının açık olup olmadığını bilgisayara söyleyen sensör ama ne yalan söyleyeyim bu sensör bozulduğunda ne olduğunu tam hatırlamıyorum, forumlardan bakmanız daha iyi olur. Eğer dersinizki sensör bozulduğunda bende bilgisayardan sökerim, maalesef bu dediğimi yaparsanız laptop kendi kendine watt kısıtlamaya başlıyor bu yüzden performansız düşüyor maalesef. Yanlış hatırlamıyorsam iki çözüm var, garantiden Sensörü değiştirmek yada Windowsun ayarlarından kapak hareket sensörünü devre dışı bırakmak. Şunuda belirteyim benim bilgilerim biraz eskidi, günceli bilen arkadaşlardan yardım almanız daha doğru olur.

YouTubedan cihaz.tv ye bakın hocam.

Son düzenleme:
Bence evet büyük bir sorun. Bu dediğimiz sensör laptopun kapağının açık olup olmadığını bilgisayara söyleyen sensör ama ne yalan söyleyeyim bu sensör bozulduğunda ne olduğunu tam hatırlamıyorum, forumlardan bakmanız daha iyi olur. Eğer dersinizki sensör bozulduğunda bende bilgisayardan sökerim, maalesef bu dediğimi yaparsanız laptop kendi kendine watt kısıtlamaya başlıyor bu yüzden performansız düşüyor maalesef. Yanlış hatırlamıyorsam iki çözüm var, garantiden Sensörü değiştirmek yada Windowsun ayarlarından kapak hareket sensörünü devre dışı bırakmak. Şunuda belirteyim benim bilgilerim biraz eskidi, günceli bilen arkadaşlardan yardım almanız daha doğru olur.

YouTubedan cihaz.tv ye bakın hocam.
Sağolun hocam bide o fiyat aralığında bir monster a karşı kötü yorum görmedim ama 3050 kim bı cihaz almak bu devirde mantıklı olurmu bilmiyorum sizce olurmu

Sağolun hocam bide o fiyat aralığında bir monster a karşı kötü yorum görmedim ama 3050 kim bı cihaz almak bu devirde mantıklı ölümü bilmiyorum sizce olurmu
Sıfır olarak almak evet ölü, 2. El alın hocam iyi fiyattan

Sıfır olarak almak evet ölü, 2. El alın hocam iyi fiyattan
Hocam siz bilgili bir insana benziyorsunuz

Bı şuna bı bakarmisiniz onerirmisiniz bu fiyata bı internette araştırdım kronik sorun yaşayan görmedim bı ghosting falan diyorlarda ben anlamam otur seylerden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,978
Üyeler
189,955
Son üye
Ahmetsuha
Geri