Yardım BU LAPTOP ALINIR Mİ.

Alınmaz.
2. EL Macbook m2 ve üzeri al keyfine bak :)

Benim var eko sistemim tamamen apple her 2 yılda bir yeniliyorum merak etme ben yaşarım sen izlersin kısacası.
Şimdi genç arkadaş demiş ki ben üniversiteye gideceğim.. O kısmı okuduğum için Macbook alması daha mantıklı şarj derdi yok sorunu yok kronik sorunları yok MacBooka alışınca zaten oyun içinde gider benim gibi iPad Pro m4 alamaz ama iPad a16 alabilir. Şuan PC'de yeni gelen oyunları deneyimlemek için bende hp omen almayı planlıyorum...
Macbook oyun için gitmez abicim bağırtma üniversite de sadece ders mi çalışacak oyun vs oynamayacak mı macbook ile oyun oynayabilirsin evet bu doğru ama bir gaming laptop kadar performans alamazsın kardeşim şarjı uzun giden gaming laptoplarda var onlara bakılabilir sana ekosisteminle mutluluklar dilerim

Macbook oyun için gitmez abicim bağırtma üniversite de sadece ders mi çalışacak oyun vs oynamayacak mı macbook ile oyun oynayabilirsin evet bu doğru ama bir gaming laptop kadar performans alamazsın kardeşim sana ekosisteminle mutluluklar dilerim
Arkadaşlar iki bilgisayarın da kullanım alanları farklı tartışmaya gerek yok bir markayo vatanı gibi savunmak da bence saçma çünkü üreticisi değil satıcısı degiliz

Geri