Yardım Wraith'ten bir şey alınmaz mı ?

ic3peak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
454
Sistem parçalarını almaya başlıcaktım tam , farklı forumdan birisi wraith'ten bir şey alınmaz dedi. Bir şey olursa madur olursun dedi. Wraith'ten almayı planladığım 2 parça vardı. Sizce sıkıntı çıkar mı garanti konusunda ? Bu ürünler yarın birgün bozulursa veya farklı bir durum olursa wraith beni madur eder mi ?

bozulursa sıkıntı olmaz servisten iade değişim kararı çıkarsa yardımcı olurlar ama iade konusu sıkıntılı kutu açınca iade almıyoruz diyorlar thh başvurunca falan çözülüyor da süreç uzuyor

bozulursa sıkıntı olmaz servisten iade değişim kararı çıkarsa yardımcı olurlar ama iade konusu sıkıntılı kutu açınca iade almıyoruz diyorlar thh başvurunca falan çözülüyor da süreç uzuyor
Kutuyu açtıktan sonra bir sıkıntı görmezsem iade etmem fakat diyelimki kutuyu açtım bir parçası kırık geldi. Sanki suçu benim üstüme atıp madur olacakmışım gibi geliyor. Risk almasam mı bilemedim.

Şu an için hala bekliyorum, konuma bakabilirsiniz.

Kutuyu açtıktan sonra bir sıkıntı görmezsem iade etmem fakat diyelimki kutuyu açtım bir parçası kırık geldi. Sanki suçu benim üstüme atıp madur olacakmışım gibi geliyor. Risk almasam mı bilemedim.
aldığın şeyin kutusunu açarken video çek. eğer hasarlı veya bozuk geldiyse kanıtın olacağı için hiçbir şey olmaz. ben de çevremdekiler de belki 10 binlerce liralık alışveriş yapmışızdır daha mağdur olan olmadı.

Sistem parçalarını almaya başlıcaktım tam , farklı forumdan birisi wraith'ten bir şey alınmaz dedi. Bir şey olursa madur olursun dedi. Wraith'ten almayı planladığım 2 parça vardı. Sizce sıkıntı çıkar mı garanti konusunda ? Bu ürünler yarın birgün bozulursa veya farklı bir durum olursa wraith beni madur eder mi ?

alabilirsin tabii ki ama bir ürünü youtubedan yazıp incelediğinde gerçek kullanıcı yorumu olduğundan emin olarak izle hocam
Çoğu wraith in sponsor olduğu övmek için öven kişiler

Videolar açılmıyor hocam sıkıntı var. Bu arada kısaca yazar mısınız madur mu edildiniz ?

Videolar açılmıyor hocam sıkıntı var. Bu arada kısaca yazar mısınız madur mu edildiniz ?
5 gün kullandığım mouse için 15 gündür bekliyorum servisi hala cevap yok. İade kabul etmeme saçmalığı yüzünden uğraşıyorum. Sonuç olumlu olsa bile bir sürü sıkıntı uğraş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,719
Üyeler
189,914
Son üye
coderift
Geri