Yardım Wraith'ten bir şey alınmaz mı ?

5 gün kullandığım mouse için 15 gündür bekliyorum servisi hala cevap yok. İade kabul etmeme saçmalığı yüzünden uğraşıyorum. Sonuç olumlu olsa bile bir sürü sıkıntı uğraş
Böyle sorun yaşayıp olumsuz sonuç alan insan çok

Böyle sorun yaşayıp olumsuz sonuç alan insan çok
Alacaktım da soğudum şuan. AİO olarak alternatif bir marka var aklımda diğer sitelerde satılan ama fan konusuna alternatif bulamıyorum. wraith'teki totalde 6 bin TL'ye tekabül eden Asiahorse fanları almazsam geriye lianli'den almam gerekiyor. O da 15 bin tl yapıyor. Yani 9 bin TL extradan fana vermiş olacam.

• Beğen
Reaksiyonlar: alse
Sistem parçalarını almaya başlıcaktım tam , farklı forumdan birisi wraith'ten bir şey alınmaz dedi. Bir şey olursa madur olursun dedi. Wraith'ten almayı planladığım 2 parça vardı. Sizce sıkıntı çıkar mı garanti konusunda ? Bu ürünler yarın birgün bozulursa veya farklı bir durum olursa wraith beni madur eder mi ?

Bugüne kadar 30’dan fazla siparişim oldu. Şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım. Sıkıntı çıkan ürünlerde değişimimi yaptılar, iade konusunda da hiçbir sorun yaşamadım.

Kargo gelince zaten paketi video çekerek açıyorum; herhangi bir sorunda kanıt niteliği taşıyor. Gönül rahatlığıyla alabilirsin. Bu forumda birçok kişiye önerdim, hiçbir sorun yaşanmadı.

Aynı fanı 2 gün önce aldım, bugün elime ulaştı. Hiçbir sorun yoktu. 2420 liraya geldi.

Süreçleri çok yorucu herhangi bir telefon numarası olmadığı için e-posta ile iletişim kurmak zorundasın e-postaya da bir veya iki gün içerisinde bir cevap geliyor yani anlık bir iletişim kurup derdini anlatamıyorsun canlı destekleri Sadece ürün satma konusunda yardımcı oluyor Ayriyeten saat 18.00 olduktan sonra ve haftasonu hiçbir şekilde cevap alamıyorsun bir sıkıntı yaşadığında 4 5 güne ancak problemini anlatabiliyorsun zorluk çıkarıyorlar.

Alacaktım da soğudum şuan. AİO olarak alternatif bir marka var aklımda diğer sitelerde satılan ama fan konusuna alternatif bulamıyorum. wraith'teki totalde 6 bin TL'ye tekabül eden Asiahorse fanları almazsam geriye lianli'den almam gerekiyor. O da 15 bin tl yapıyor. Yani 9 bin TL extradan fana vermiş olacam.
aio alınmayabilir de fanı rahatça alabilirsin bence

Sistem parçalarını almaya başlıcaktım tam , farklı forumdan birisi wraith'ten bir şey alınmaz dedi. Bir şey olursa madur olursun dedi. Wraith'ten almayı planladığım 2 parça vardı. Sizce sıkıntı çıkar mı garanti konusunda ? Bu ürünler yarın birgün bozulursa veya farklı bir durum olursa wraith beni madur eder mi ?

adamlara çamur at izi kalsın uygulanıyor. her firmanın satış sonrası desteğinde sıkıntı var. forumlarda satış sonrası destek ile ilgili olumsuz konu açılmamış firma yoktur. başkasının sorun yaşamış olması senin de sorun yaşayacağın anlamına gelmiyor.
şahsen alışverişlerimde sıkıntı yaşamadım. lamzu atlantis mini'de uzun kullanımda mouse topunda sıkıntı yaşadım garantiye gönderip onarıp geri gönderdiler, halende kullanmaya devam ediyorum.
günün sonunda karar senin. şimdiden hayırlı olsun.

aio alınmayabilir de fanı rahatça alabilirsin bence
Tam da bunu düşünüyordum hocam. Aio olarak Asus ROG'a döneyim. Bir tek fanları wraith'ten 6k'ya alayim. Çünkü lianli fanlara 15 bin veresim hiç gelmiyor. Alt tarafı fan yani. Bir anakart parası vermiş olacam.

adamlara çamur at izi kalsın uygulanıyor. her firmanın satış sonrası desteğinde sıkıntı var. forumlarda satış sonrası destek ile ilgili olumsuz konu açılmamış firma yoktur. başkasının sorun yaşamış olması senin de sorun yaşayacağın anlamına gelmiyor.
şahsen alışverişlerimde sıkıntı yaşamadım. lamzu atlantis mini'de uzun kullanımda mouse topunda sıkıntı yaşadım garantiye gönderip onarıp geri gönderdiler, halende kullanmaya devam ediyorum.
günün sonunda karar senin. şimdiden hayırlı olsun.
Çok haklı bir yorum, çoğu kurumsal markalardan bile şikayetci olduğum zamanlar var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tam da bunu düşünüyordum hocam. Aio olarak Asus ROG'a döneyim. Bir tek fanları wraith'ten 6k'ya alayim. Çünkü lianli fanlara 15 bin veresim hiç gelmiyor. Alt tarafı fan yani. Bir anakart parası vermiş olacam.
1ST Player Thunderstorm TS4 360mm modeli var bende çok memnunum bakabilirsin. Ayrıca Wraith üzerinden alırken ödeme kısmında Conlife kodunu kullanınca indirim veriyordu içerik üreticisi indirimi

Çok haklı bir yorum, çoğu kurumsal markalardan bile şikayetci olduğum zamanlar var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1ST Player Thunderstorm TS4 360mm modeli var bende çok memnunum bakabilirsin. Ayrıca Wraith üzerinden alırken ödeme kısmında Conlife kodunu kullanınca indirim veriyordu içerik üreticisi indirimi
Hocam şuan netleştirdim aslında ya. Sistem Asus rog olacak. Aio falan da TRYX'i saldım. Bir tek fan konusunu çözmem lazım şuan.

Lianli x7 fan 15 bin tl- incehesap
Asiahorse x7 fan 5.800 TL - wraith

Hocam şuan netleştirdim aslında ya. Sistem Asus rog olacak. Aio falan da TRYX'i saldım. Bir tek fan konusunu çözmem lazım şuan.

Lianli x7 fan 15 bin tl- incehesap
Asiahorse x7 fan 5.800 TL - wraith
Aynı fan bende var, al geç. Kurulumu 5 dakikamı aldı neredeyse.

Aynı fan bende var, al geç. Kurulumu 5 dakikamı aldı neredeyse.
şu mu sizde ki ? https://wraithesports.com/products/asiahorse-dawn-pro-120mm-kasa-fani?variant=49882646216897

Bu arada şundan da almak gerekiyor sanırım dimi ama stok bitmiş gerçi

getirdiği ürünler fena değil ama fiyatları fazla geliyor bana. eskiden yurt dışından aldığınızla aynı fiyata geliyordu nerdeyse hiçbir mantığı olmuyodu wraithten almanın ama şuan nasıl emin değilim hala o tarz olabilir

Geri