batuhanklc7
80+
- Reaksiyon skoru
- 24
Bende push pull yapamadım uzun vidam olsaydı soğutucuyla çıkan fanlarıda takıp push pull yapacaktım da 2-3 derece anca fark ederse eder Lian Li SL İnf Wireless set var bende de 3 reverse radyatör 3 reverse alt 2 normal egzoz full quiet modda bıraktım pompayı da 2700rpm e aldım biostan. RMA konusunda wraithten hiçbir halt olmaz orasına eminim kendi kafalarına göre bi kılıf uydurmuşlar ambalajı açılmış ürünler iade alınmaz felan diye devletin kanunları bile 14 gün içinde koşulsuz şartsız iade hakkı sunuyor internet üzerinden alınan ürünler için. Desteğe ben kayıt açtım bu ürün için normal diyip geçiştirdiler. Tryx kendisi RMA vermeyi kabul ederse anca değişim ürün gelir onunda farklı olacağını sanmıyorum baya araştırdım hemen hemen herkes bu ses problemini söylemiş ama öyle bilmiyorum 2700 rpm de insanı aşırı rahatsız etmez kulak kesilmezsen. Lian Li yeni soğutucuyu getirse bile daha geçmem ben hem ilk parti ürüne geçmeyi sevmiyorum sıkıhtılar olabiliyor sonradan çözüyolar hemde dünyanın parasını verdik bi de iade şu bu derken thh ye felan git rezillik üstüne rezillik hiç uğraşılmaz. Wraith firması ürünü satana kadar çok iyi ama sattıktan sonra sıfır gördüğüm kadarıyla.batuhan bende de aynı şekilde sorun var dediğinin aynısı lolsupportla konuştum rma yap dedi. ama wraithe ne kadar güvenebilriim bilmiyorum lain li curved bekliyorum gelince gönderirim garantiye artık. ayrıca ben lian li tl lcd ile kullanıyorum sen push pull mu yaptın yoksa sadece lian li fanlarla mı. Benim fanlar bu şekilde sen de bi atsana fan curve merak ettim benimkinden daha soğuk çalışıyor seninki sanki idle. Benim chrome falan açıkken 55 derece falan çıkıyor.Alıntıyı görüntüle