🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

modeme yakın bir yerde hiç priz yok modeme uzak konumlandırsak olur mu ?
Ne kadar uzak olduğuna göre değişir hocam. Benim modemle aramda 12 metre ve 1 duvar var üste dediğim gibi 93-93 alıyorum, ve odamda kullandığım cihazlarım bu aygıta bağlı ve online oyunlarda lag. ping girmiyor bu arada.

1773013812209.webp

1773013834312.webp

Dostlar fanı sesli çalıştığı için MSI'ı iade edeceğim. Piyasa fiyatı 7500+ ben üstünde çizik olduğu için depodan 5900'e almıştım. Fan sesi bana sorun olmaz diyenler 1-2 hafta sonra sisteme düşünce alabilir.
Fan sesi kulaklık olmayinca ve sistem boşta iken duyuluyor sadece. Kulaklık falan takıyorsanız kesinlikle duymazsınız. Ben sadece soundar kullandığım için ve sese biraz takık olduğum için iade ediyorum.

WhatsApp Image 2026-03-09 at 17.46.19 (1).webp

herkes çok ketum bu konuda hocam ben antigravity ile geminiye birşeyler yaptırmaya çalışıyorum çalıştırabilirsem paylaşırım.
hocam bir şey bulursanız yeşillendirir misiniz lütfen

hocam bir şey bulursanız yeşillendirir misiniz lütfen
Valla bot çalışıyor hocam ama ben çalıştıramıyorum sistemde Oracle dan ampereli vcn almaya çalışıyorum 1gb Ram yetmiyor kazıma yapmaya bugün Mac mini ye kurabilirsem telegram linkini atarım depoya düşen herşeyi tarıyor şuan için anahtar kelime taraması yapmıyor henüz.

Valla bot çalışıyor hocam ama ben çalıştıramıyorum sistemde Oracle dan ampereli vcn almaya çalışıyorum 1gb Ram yetmiyor kazıma yapmaya bugün Mac mini ye kurabilirsem telegram linkini atarım depoya düşen herşeyi tarıyor şuan için anahtar kelime taraması yapmıyor henüz.
Elinize sağlık hocam. Bu botla çekiyorlar denilen kişiler peki kart bilgilerini bota girip bot kendisi direkt satın mı alıyor? Yoksa aynı sizin geliştirdiğiniz botun mantığındaki gibi botr linki paslıyor kullanıcı gidip kendisi mi satın alıyor var mı bir fikriniz?

Elinize sağlık hocam. Bu botla çekiyorlar denilen kişiler peki kart bilgilerini bota girip bot kendisi direkt satın mı alıyor? Yoksa aynı sizin geliştirdiğiniz botun mantığındaki gibi botr linki paslıyor kullanıcı gidip kendisi mi satın alıyor var mı bir fikriniz?
Emin olmamakla birlikte belirli ürünlerde (özelikle iphone tarafında) sanal kartla botu bağlayanların olduğunu düşünüyorum. O kadar hızlı alınmasının imkanı yok çünkü ya da ürünü listeyen amazon çalışanı alıyor :kekw:

Hocam antigravity yazabiliyor ama amazon term of service ihlaline giriyor dedi bende yazdırmadım ama sepete atıp bildiri gönderen bir sistem yazdırdım. 3 tane ayrı bot çalışıyor biri ilk sayfaları tarıyor sadece fiyat bilgisi alıyor işini bitirince ardından bir bot kondisyon VS sıfır fiyatı bilgilerini çekiyor bir tane notta bütün sayfaları tarıyor depodaki yazılım bilgim sıfır okuyup öğrenerek farklı şeyler yapmaya çalışıyorum eğlenceli oluyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Aydi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,363
Üyeler
190,189
Son üye
FoxEx
Geri