Ataturk Olimpiyat Stadyumunda bloklar arasi gecis mumkun mu?

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
2,810
Ben orta bloklardan bilet aldim fakat bazi arkadaslarim orta bloga yer bulamadilar ve yan bloklardan bilet almak durumunda kaldilar, yan bloklara yuruyerek gecis yapabilir miyim? Stadi vs. goren var mi

Ben orta bloklardan bilet aldim fakat bazi arkadaslarim orta bloga yer bulamadilar ve yan bloklardan bilet almak durumunda kaldilar, yan bloklara yuruyerek gecis yapabilir miyim? Stadi vs. goren var mi
stadı gormedım ancak bloklar arasında guvenlıkler olur bu tur orgaanızasyonlarda ve sıkı bılet kontrolu yapılır futbol maclarında zaten koltuk numaarası olaarak gecıyor yani zor

stadı gormedım ancak bloklar arasında guvenlıkler olur bu tur orgaanızasyonlarda ve sıkı bılet kontrolu yapılır futbol maclarında zaten koltuk numaarası olaarak gecıyor yani zor
Hmm anladim mecbur bilet yeri degistirmeyi deneyecegim sanirim.

Geçiş yapmaya izin verseler herkes en kötü yerden bilet alıp yürüyerek iyi yerlere geçer izin verirler mi ona 😀

valla güvenliklerin çok bir şey yapabileceğini sanmam 80k lık stadda curcuna olur

Eğer bloklar arası tel falan yoksa, güvenlikle görüşüp geçebilirsin.

aynı fiyattan aldıysanız geçersiniz. örneğin kale arkasından maç bileti alıp da bilet numarasına oturan görmedim hiçbir futbol maçında. hatta ben bazen alt kattan alıp üste geçiyordum. arada engel vs yoksa geçersiniz kimse de bişey demez sadece oturduğunuz yer kıl birininse kaldırır

aynı fiyattan aldıysanız geçersiniz. örneğin kale arkasından maç bileti alıp da bilet numarasına oturan görmedim hiçbir futbol maçında. hatta ben bazen alt kattan alıp üste geçiyordum. arada engel vs yoksa geçersiniz kimse de bişey demez sadece oturduğunuz yer kıl birininse kaldırır
Degil

Eğer bloklar arası tel falan yoksa, güvenlikle görüşüp geçebilirsin.
Yardimlariniz icin sag olun, sansima istedigim bloktan biriyle biletleri degisebildim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,302
Üyeler
189,827
Son üye
bugraproo
Geri