Çözüldü✓ Hangi 420m sıvı soğutucu almalıyım?

Evet, yani 2670 civarı olabilir küsüratlıydı bir daha bakarım faturayı bulabilirsem.

ama önce kasanın dışında dene bi 10dk boşta çalışsın montajsız sızdırma vs var mı diye bak bağlantı noktalarına beyaz peçete sür bir şey varsa rengi anlaşılıyor zaten fiyatı cok uygun oldugu icin ve garanti olsun diye diyorum bu arada şart değil yani

ama önce kasanın dışında dene bi 10dk boşta çalışsın montajsız sızdırma vs var mı diye bak bağlantı noktalarına beyaz peçete sür bir şey varsa rengi anlaşılıyor zaten fiyatı cok uygun oldugu icin ve garanti olsun diye diyorum bu arada şart değil yani
Teşekkür ederim test falan yapacaktım ama peçete ile sızma sesti falan hiç düşünmedim söylediğin iyi oldu.

Birde benim bu thermalright assassin spirit v2 kule tipi soğutucumun stok fanı bozuk 2 adet fan alıp takıp sonra abime hediye edeceğim stok fan olarak takmam için fan öneriniz var mı sessiz ve soğuk olabilen, sağlam, uzun ömürlü?

Birde benim bu thermalright assassin spirit v2 kule tipi soğutucumun stok fanı bozuk 2 adet fan alıp takıp sonra abime hediye edeceğim stok fan olarak takmam için fan öneriniz var mı sessiz ve soğuk olabilen, sağlam, uzun ömürlü?

bilgim yok o konuda hocam

şunlar var

75cfm ama daha iyisi vardır

Öncelikle sistemimden bahsetmek istiyorum. 16x2 olmak üzere toplam 32 GB 6600 MHz RAM, PowerColor RX 6800 XT Red Devil 16 GB VRAM ekran kartı, MSI MAG Tomahawk B650 Wi-Fi anakart ve Ryzen 5 7500F işlemcim bulunuyor. Bu sistemi yaklaşık 1 yıl 4 ay önce sıfır olarak yaklaşık 33.000 TL civarında topladım.

İşlemci için kule tipi iyi bir soğutucu almıştım fakat zamanla fanı sesli çalışmaya başladı ve soğutma performansı da düştü. Ayrıca sonradan fark ettim ki yanlışlıkla sahte (fake) Arctic termal macunlardan almışım. Bunun da yetersiz soğutmada etkisi olduğunu düşünüyorum.

Bu nedenle kasa ve soğutma sistemini değiştirmeyi düşünmeye başladım. Aklımdaki plan, biri işlemciye 420 mm ve ekran kartına artık her nasıl oluyorsa sıvı soğutucu kullanmak.

İşlemci için aşağıdaki ürünü almayı düşünüyordum:
https://www.teknobiyotik.com/donani...-sivi-islemci-sogutucu-siyah-acfre00181a.html

Fakat indirimi kaçırdım. İndirimde yaklaşık 2500 TL civarına düşüyordu. Bu nedenle iki adet almayı planlıyordum. Bunun yanında yeni kasa, ekran kartı için sıvı soğutucu ve kasa fanlarını da almayı düşünüyorum.

Eğer Arctic’in bu modellerinde bilinen sorunlar varsa veya çok daha iyi seçenekler mevcutsa öğrenmek isterim. En yakın indirimi kaçırmışken biraz daha araştırma yapayım dedim. Bu soğutucudan daha iyi bir seçenek var mı? Bu modelin kronik problemleri var mı? Sizce almam mantıklı olur mu?

Ayrıca kasa ve genel soğutma konusunda hangi ürünleri önerirsiniz?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Onu 4 bakır borulu hava sogutmalar rahat sogutur gidip bosuna sıvı sogutma alma

Onu 4 bakır borulu hava sogutmalar rahat sogutur gidip bosuna sıvı sogutma alma
Boşuna derken hocam? 2500TL fiyata düşmüş ve en iyilerden biri hani aşırı bir para da değil. Yani 420m kaliteli sıvı soğutma benim thermalright assasin v2 kuşe tipi soğutucumdan daha iyidir bence bakır olsun yada olmasın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işlemciden pahalı soğutucu takmak dünyanın en büyük israfı olabilir, 3300'e bu gayet yeterde artar.
Önce yazdıklarımızı okusaydın işlemicden pahalı olmadığını anlardın ama. 2500TL İşlemciden pahalı soğutucuyu işlemciden pahalı olmayı bırak yarı fiyatı bile olmayacak bir fiyattan aldım. 2500TL arctic 420m sıvı soğutucu daha iyi değil mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,334
Üyeler
189,830
Son üye
CBS DİJİTAL
Geri