Un
beni fazla dürttüGece gece şeytan dürtüyor al diye![]()
beni fazla dürttüGece gece şeytan dürtüyor al diye![]()
Aldın mı hocam ?Un
beni fazla dürttü
Eyvallah. Sağolun. Bende siyah palit var sistem beyaz renk ekran kartını satıp beya kart arıyorumFurmarkta denemedim ama Unigine Heaven'de maks 65'lerdeydim dediğim gibi. 40dk aralıksız çalıştırmada, bir gün zamanım olunca furmark da yaparım paylaşırım
Estetik mestetik gereksiz işler 5070 ti bulmuşsun bu paraya ihtiyacı olan çeksin
Çok garip dimi bu forumda ve mavi forumda sürekli 9070XT aldırmak için orasını burasını yırttılar 1 yıldır, şimdi ise 44K ya 5070Tİ hemde RAM krizinde bulmuşşun havada kapman gerekirken daha önce hiç INNO3D tasarımına takılmayan konuşmayan insanlar bir anda tasarımı eleştirmeye başladı. Bu kart 9070XT den 10K ucuz olsa bile yine bir kulp bulurlar bak eminim. Ben artık önermekten sıkıldım.evet ben de ondan bahsettim görüntü çok mühim değil
Hocam RX 9070 XT'ler 27K'dan geçen yaz satılırken vatanda 27-29 hatta tepe modelleri 31K. RTX 5070 Ti'ler 35'den başlıyordu. Asıl o zaman bedavaydı yani. Ben alamadığım için pişmanım ama bütçem yoktu AM4 kullanıyordum. Ha bir de yalan olmasın AMD deneyimlemek istemiştim. 5070 Ti en alınabilir kart bu serilerin. 35'e inno3d değil de o zamanlar biraz daha iyi bir şeyler olsa zorlardım yalan yok ama alırken de INNO3D alası gelmiyor insanın giriş seviyesi soğutması. 2 yıla uçuyor hotspotlar.Çok garip dimi bu forumda ve mavi forumda sürekli 9070XT aldırmak için orasını burasını yırttılar 1 yıldır, şimdi ise 44K ya 5070Tİ hemde RAM krizinde bulmuşşun havada kapman gerekirken daha önce hiç INNO3D tasarımına takılmayan konuşmayan insanlar bir anda tasarımı eleştirmeye başladı. Bu kart 9070XT den 10K ucuz olsa bile yine bir kulp bulurlar bak eminim. Ben artık önermekten sıkıldım.
hocam UV ayarlarınız tam olarak nedir?20 Ocak tarihinde 51k'ya düştüğünde almıştım. Ben inanılmaz memnunum performansından. Soğutma konusunda da başarılı, ufak bir OC+UV ile 5080 seviyesine gelmese de performansını artırabilmek mümkün. Genel olarak oynadığım oyunlarda da bir sorun yaşamadım. Yeni nesile geçmek isteyen 3080Ti'cı arkadaşlara bile öneririm.
Estetik olarak fotoğraflarda çok beyaz görülmese de vertical mount kullanmıyorsanız normal takıyorsanız zaten kartın bembeyaz olan tarafı size bakıyor.
SFF olarak mı geçiyor bu model bilmiyorum ama 2 slot kaplıyor yani genel olarak (?) diğer 5070Ti + üstü serilere göre biraz daha küçük. Fakat bu küçüklük dediğim gibi soğutma performansına bir sorun yaratmıyor.
Kasam Lian Li Lancool 207 GPU için özel 2 fan da var belki onun da etkisi vardır ama max 65 derecelerdeyim.
61K ya satılan zotac 5080 i aldıysan muazzam iyi fiyat arkana bile bakma.vatanda sürekli indirime sokuyor kartları 5080 aldım bi tane iyi mi yaptım kötümü bilmiyorum
benim sistem beyaz hocam 5080 zotac solid aldım beyaz modelini sanırım 2 saate bende olur kargodan bildirim geldi. Dediğin gibi indirimler bıçak gibi kesilebilir oda var ben mesela pahalı aldım 75k verdim sonuçta ama yarın bir gün daha pahalı oluyor bu defa zamanında 9070xt yide 33 k dan almıştım stok bulunmazken vatandan61K ya satılan zotac 5080 i aldıysan muazzam iyi fiyat arkana bile bakma.
Vatan geçen sene yaz aylarında cuma dan cumaya art arda sabah 10 da %20 indirim yaptı millet baktı 2-3 haftadır aynı gün aynı saatte indirimler geliyor fiyatları beğenmemeye bağladı. 31K ya 9070XT Aorus, 27K ya 9070XT Pulse, 35K ya 5070 Ti sattı vatan ama bazı akıllılar yok Superler geliyor bekleyin, yok vatan eski kartları size iteliyor, yok şimdi alan pişman olur diye diye milletin aklına girdi sonra boom o indirimler bıçak gibi kesildi bir daha aynı oranda indirim yapmadı, millet bu sefer de tüh vah kaçırdık bir daha %20 ne zaman gelir diye ağlayıp zırlamaya başladı.
Piyasadaki en ucuz 5080 67-68K adamlar günlerdir 61K dan veriyor, en ucuz 5070 Ti 48-49K adamlar white modelini 45K dan veriyor şimdi millet 3-5 gündür bu fiyatlara da alıştı vatan bıçak gibi kestikten sonra görecem ben o burun kıvıran arkadaşları
Zaten hep tren kaçtıktan sonra milletin aklı başına geliyor![]()
Bende 5070 ti bekledim de stoğa girmiyor beyaz rengibenim sistem beyaz hocam 5080 zotac solid aldım beyaz modelini sanırım 2 saate bende olur kargodan bildirim geldi. Dediğin gibi indirimler bıçak gibi kesilebilir oda var ben mesela pahalı aldım 75k verdim sonuçta ama yarın bir gün daha pahalı oluyor bu defa zamanında 9070xt yide 33 k dan almıştım stok bulunmazken vatandan
Aldım kargoya verilecek bugün mesaj geldi hocam ama niye aldım bilmiyorum yanddr5 sistem dizmek lazım şimdi. 7500f buna yeter mi yıllardır piyasayı takip etmiyorum 3080+ 5600 takılıyordum ben.Aldın mı hocam ?
Hocam birde geçen lianli beyaz kasayı aldım 5kya sattılar ya şimdi o heldi allahtan ekran kartı dik tutma aparatı çıktı riser alıp bakıcam yoluma galiba. Kaç klık oldum bilmiyorumAldım kargoya verilecek bugün mesaj geldi hocam ama niye aldım bilmiyorum yanddr5 sistem dizmek lazım şimdi. 7500f buna yeter mi yıllardır piyasayı takip etmiyorum 3080+ 5600 takılıyordum ben.
daha şimdi geldi benimki köprüden önceki son çıkış mantığıyla aldım bakalımBende 5070 ti bekledim de stoğa girmiyor beyaz rengi
Güzel kart hayırlı olsun güle güle kullanın siyah ile beyaz arasında ciddi fiyat farkı var benim bütçem 5070 ti yetiyor malesef onunda stoğu yokdaha şimdi geldi benimki köprüden önceki son çıkış mantığıyla aldım bakalım