❌İndirim Bitti! Crucial Ct2000E100 2Tb M2 4900Tl

Benim başıma gelse şahsen THH'ye gidelim, mağaza ceza almamak için ürünü yanlış gönderiyor. Yanlış girdiysen ürünü ve fiyatı iptal et kardeşim utanmadan 5 bin liraya 480 gb ssd gönderiyor. Alan arkadaşlar kesinlikle tüm hukuki yollara başvurmanızı tavsiye ederim.
Aslında durum şu tahminimle. Bu ürün 480gb idi , satıcılardan yetkisi olan bu ürünün başlığını ve açıklamalarını değiştirip 2tb yaptı. Başka mantıklı açıklaması yok. 2. bir satıcı da yakın fiyata satıyordu ki onunda malı bitti bi anda o da yanlış fiyat açacağını sanmam. Birde entegrasyon ile çalışan firmalar daha önce bunu 480gb stokla bağladı ise yeni ürün gelince o 480gb açtığını sanarak satışa sundu, başlık ve özellik değiştiğinden haberi bile olmayabilir. Bu olayda başka satıcının art niyeti var gibi geliyor. Ayrıca neden iptal etmiyor diyen arkadaşlara da kısaca açıklama yapayım Hepsibuda'da eğer satıcı iptal ederse bir sonraki satıcıdan gönderiyorlar direk ve aradaki fark + ceza yiyor satıcı. Trendyol'da N11'de diğerlerinde iptal ederse sadece ceza yer ama yanlış ürün yollayıp 2 kargo ödemeye razı oluyorlar genelde.

Benim başıma gelse şahsen THH'ye gidelim, mağaza ceza almamak için ürünü yanlış gönderiyor. Yanlış girdiysen ürünü ve fiyatı iptal et kardeşim utanmadan 5 bin liraya 480 gb ssd gönderiyor. Alan arkadaşlar kesinlikle tüm hukuki yollara başvurmanızı tavsiye ederim.
Hiç thh gitmedim o yüzden ne kadar uzun sürüyor bilmiyorum bir de birisi yazmıştı entegrasyon hatası mıdır nedir onu sunup reddediyorlarmış o yüzden hem daha da zaman kaybedip boşa uğraşmak istemiyorum bana tek zararı kargo vermeye gitmek için 70tl oldu

Anlaşılan gelen kargolardan 480gb çıktı. Bende kargoda iptal edeyim öyleyse eve hiç gelmesin

Kalbimi kırıyorsun kardeşş :)) nur topu gibi 10 tane 480gb ssd geldi :D tabii ki iade...
İşin garibi ben 2 tane söyledim benimkini kargoya vermeyip sizin 10 tane SSD'yi nasıl göndermişler onu anlamadım. Neyse günün sonunda karlı çıktım :D hiç iade falan uğraşmayacağım direkt iptali bastım.

Yanlış ürün diye hesaba 500 tl alt limitsiz kupon tanımladılar onla bulabilirsem ay sonuna kadar m2 alacağım çokta kötü olmadı gibi

Media Markt teknosa gibi yerler bazen sebebi anlaşılmaksızın bunu kasıtlı yapıyorlar. Hele kendi sitesinde neler yaptı bunlar, ürün stokta görünüyor sepete ekliyorsun ödeme aşamasına gelemiyorsun playstation 5 ler kara borsa olduğu dönemde. Sırf tık almak için. Çok çok kez bir çok ürün için yaşadım. Bunlar 3 liraya aldığı malı 13 liraya satıp 5 lirayı cebe koyup 5 lirayı da reklama harcıyorlar bunlardan alacağınız mal için ödediniz paranın yarısına yakını reklam bağışıdır bunu unutmayın. Neden biliyor musunuz? Bir ampülü trendyolda en ucuza satan bir esnaf, onu toptan 50 liraya alıyor size 80 liraya satıyordur. Ama aynı ampulü bu media markt mağazasında 150 liraya satarken, emin olun onu en fazla 30 liraya alıyordur aynı toptancıdan. Bunlardan alışveriş yapanların ne kadar sömürüldüğünü siz anlayın. "ben dokunmadan almam yeaa" deyip de bu sömürücülerin kesesini dolduranlar biraz daha düşünsün. Asgari ücrete çalıştırdığı personelin maaşını aynı personelin sattığı iki üründen çıkartıyor bunlar. Sadece müşterileri sömürse yine iyi. müşteri memnuniyeti falan faso fiso. Bir fatura düzeltme işlemi yaptıramadım bunlara ben bir rakam hatası iletişime geçmediğim yer kalmadı en sonunda sorunumu vergi dairesi çözdü ya ve yapmadıkları işlemin ne kadar basit bir işlem olduğunu izah etti önce. Ben bu firma için kaç kere Allah belanızı versin dediğimi hatırlamıyorum. Thh ye gitmek ne kadar etik bilmiyorum ama bunlara daha beteri de müstehakmış gibi hissediyor insan düşününce

4900 TL 2 TB m2 ssd konusu açılmış adam dram var mı yazmış :D Benim çevremde de var böyle atıyosun bazen yarı fiyatına ürünü şu var mı bu var mı diyo alıyım beğenmezsem karla satarım falan demiyorlar işlemcileri tek çekirdek çalışıyo :D
Aşağlamaya bak aw 😂😂

Yanlış ürün diye hesaba 500 tl alt limitsiz kupon tanımladılar onla bulabilirsem ay sonuna kadar m2 alacağım çokta kötü olmadı gibi
Bana da bugün itibariyle 500 TL alt limitsiz kupon tanımladılar. Alıp iade edenler kontrol etsin.
Post automatically merged:

Bana çok uygun geldi kendim aldım direkt 2 tb olduğu için 480 falan gelirse iade edeceğim konu açılmıştı oradan gidince gördüm 480 gb deniliyordu ama 2 tb görünce direkt aldım umarım farklı model falandır

https://ty.gl/2soifice5o7zw Puanı düşük satıcı olarak buda var denemek isteyen alabilir
İndirim bitti diye işaretlersen daha sağlıklı olur hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,188
Üyeler
190,871
Son üye
Yakışıklı Kratos
Geri