REKOREKO05
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Lenovo Legion 25-10 Monitöre Sahip Birisi Var mı?
ben istedigini sorLenovo Legion 25-10 Monitöre Sahip Birisi Var mı?
Öncelikle ilgin için teşekkür ederim. Monitörün kullandığı panel markasını merak ediyorum csot ve ya lg ise almayı düşünüyorum.ben istedigini sor
ne bu knk kombo mu yapiyoruzÖncelikle ilgin için teşekkür ederim. Monitörün kullandığı panel markasını merak ediyorum csot ve ya lg ise almayı düşünüyorum.
Eğer bilmiyorsanız nasıl yapılacağını böyle yapılıyor
Güç kablosunu monitörden çıkarın.
MENU düğmesine basılı tutarak Güç kablosunu yeniden takın. Ekran geldiğinde basmayı bırakın ve MENU'ye basın, monitör Fabrika OSD Menüsüne girecektir.
fakat lenovo'da direkt gelmiyor factory menüsü normal menüde F işareti geliyo tuşlardan onun üstüne getirip girince çıkıyor panel bilgisi
kral yeni satın aldım monitör ayarı nasıl kullanıyorsun overdrive nasıl olmalı vs.vs. çok bilgim yokben istedigini sor
dark boost 4 - mprt acik kontrast 75 parlaklik 0 keskinlik %100kral yeni satın aldım monitör ayarı nasıl kullanıyorsun overdrive nasıl olmalı vs.vs. çok bilgim yok
Hacı merhaba bende mprt kapalı değişmiyor bunu nasıl açıcazdark boost 4 - mprt acik kontrast 75 parlaklik 0 keskinlik %100
Bende de kapalı hocam hangi ayarları yapınca açılıyo bilmiyorum ama parlaklık kısılmasın istediğim için kurcalamadım hiç.Hacı merhaba bende mprt kapalı değişmiyor bunu nasıl açıcaz
bilmiyom tikladim ac dedim degistiHacı merhaba bende mprt kapalı değişmiyor bunu nasıl açıcaz
Ben dün aldım,fakat renkleri bana da çok soluk geldiben istedigini sor