gittik aldık bi tane yatılmıyo millet elinde kalanı kitliyoFıtık için sert yatak öneriyorlar, size tavsiyem çevrenizdeki bi yataşa veya başka bi yatak markasına falan gidip test edip almanız. Orda derdinizi söylerseniz önerirler zaten güzel bi yatak.
Sen gidip mağzada test etseydin bambide vardı benimde sert yatakta yatmam lazım mağzaya gidip test edip aldım bi 5 dk falan yattım amagittik aldık bi tane yatılmıyo millet elinde kalanı kitliyo
Geceden sabaha başka oluyo be hocam test boş 10 dk boyunca yerde de uzanırsınız ama sabaha kadar yerde uzanırsanız hasta olursunuz o meseleSen gidip mağzada test etseydin bambide vardı benimde sert yatakta yatmam lazım mağzaya gidip test edip aldım bi 5 dk falan yattım ama
Ben yazın yataştan black ice yatak aldım, epey memnunum bence çok rahat. Ama işte yatak çok kişisel bir şey bana güzel gelen size kötü gelebilir bilemicem. Ben gidip mağazada deneyerek aldım.
Memnun kalırsanız haber bekliyorumBen de bugün black ice sipariş ettim bakalım hayırlısı. 190x90 alacaktım ama naptık nettik 190x140 aldım.
Sipariş geçtiler ay sonunda kurulumu tamamlarız dediler.Memnun kalırsanız haber bekliyorum