Garanti Hangi Kredi Kart Tercih Edeyim

Garanti Hangi Kredi Kart Tercih Edeyim

• BONUS PLATINUM TRINK

Oylar: 5 100.0%
  • ÇEVRECİ BONUS PLATİN

Oylar: 0 0.0%

• Oy kullanan toplam üye
    5

NVIDIAMDINTEL

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,659
Dostlar selamlar,

çalıştığım işletme de maaşlar garantiye taşındı. ve 1tane 4 yıl boyunca ücretsiz k.kart alabiliyorum

ankete eklediklerimden hangisi tercih edeyim.
yaptığım alışverişler market ile e-ticaret oluyor.

bilgili arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. öncesinde flexi kullanıyordum ama artık gerek kalmadı :)

konuyu takipteyim yıllardır iş bankası kullanıyorum yüklü harcama yapıyorum bana yılda toplasan 100 lira puan vermiyor

konuyu takipteyim yıllardır iş bankası kullanıyorum yüklü harcama yapıyorum bana yılda toplasan 100 lira puan vermiyor
garantinin kampanyaları çok oluyor, ama kartları pahalıydı. şimdi ise 4 yıl boyunca beleş kart veriyor iyi tercih yapmam lazım 1 kart hakkım var :D

Bankaların bonus sistemleri değişti eskisi gibi değil, kampanyaları takip etmen gerekiyor artık bonus/chip para vs almak için. Eskiden harcadıkça bonus gelirdi şimdi büyük alışverişlerden bile 0.03 tl falan geliyor. Sallıyorum bankanda Amazon kampanyası oluyo ona katılıyosun 1500 tl üzerri alışverişe 400 tl veriyor gibi.
Yani manuel olarak katılman gerekiyor çoğunda

Bankaların bonus sistemleri değişti eskisi gibi değil, kampanyaları takip etmen gerekiyor artık bonus/chip para vs almak için. Eskiden harcadıkça bonus gelirdi şimdi büyük alışverişlerden bile 0.03 tl falan geliyor. Sallıyorum bankanda Amazon kampanyası oluyo ona katılıyosun 1500 tl üzerri alışverişe 400 tl veriyor gibi.
Yani manuel olarak katılman gerekiyor çoğunda
Niye öyle oldu hocam yönetmelik bilan mı değişti baya saçma geldi bana

hocam bende okudum iki kartta aynı gibi karar veremedim :D

Niye öyle oldu hocam yönetmelik bilan mı değişti baya saçma geldi bana
Böyle daha az para çıkıyo bankalardan, çoğu insan bankaya özel uygulama indirip kampanya kovalamayla uğraşmıyor, bakmıyor bile, bu da bankaların işine geliyor
Ayrıca zaten sana bana bonus vermeyi geçtim kart aidatıyla ne kadar ekstra para alabiliriz derdinde adamlar :)

Verse de maxipuanlar adam akıllı bir yerde kullanılmıyor ki saçma sapan sistemleri var

Dostlar selamlar,

çalıştığım işletme de maaşlar garantiye taşındı. ve 1tane 4 yıl boyunca ücretsiz k.kart alabiliyorum

ankete eklediklerimden hangisi tercih edeyim.
yaptığım alışverişler market ile e-ticaret oluyor.

bilgili arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. öncesinde flexi kullanıyordum ama artık gerek kalmadı :)
Bildiğim kadarıyla önemli olan kartın statüsü ve bunların ikisi de zaten platinum ise kampanya vs olarak aynı kart gibi bir şey, Trink dediği şey temassız ödeme özelliği ve her kartında var zaten şuan, çevreci olanın normalden tek farkı alta alıntıladığım madde sanırım.

• Çevreci Bonus ile Garanti BBVA posları dışında yapılan harcamaların belirli bir tutarı doğal hayata destek olmak içinWWF* Türkiye’ye aktarılarak, Doğal Hayatı Koruma Vakfı’nın doğa koruma çalışmalarına bağışta bulunmanızı sağlar.

Bildiğim kadarıyla önemli olan kartın statüsü ve bunların ikisi de zaten platinum ise kampanya vs olarak aynı kart gibi bir şey, Trink dediği şey temassız ödeme özelliği ve her kartında var zaten şuan, çevreci olanın normalden tek farkı alta alıntıladığım madde sanırım.

• Çevreci Bonus ile Garanti BBVA posları dışında yapılan harcamaların belirli bir tutarı doğal hayata destek olmak içinWWF* Türkiye’ye aktarılarak, Doğal Hayatı Koruma Vakfı’nın doğa koruma çalışmalarına bağışta bulunmanızı sağlar.
iki kart arasında fark yok o halde çevreciyi seçeyim. doğaya katkım olsun .)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,923
Üyeler
189,939
Son üye
memin öztürk
Geri