Yozgatlııı
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,467
o zaman alabilirsin bir tane akvaryum kasa salla alırlar zatenAl-sat amaçlı almak istiyorum hocam
o zaman alabilirsin bir tane akvaryum kasa salla alırlar zatenAl-sat amaçlı almak istiyorum hocam
al sata uygun değil şu dönemde nakit direk alımlarda özellikle 2.el baya ağır giden bir durum yaptırabildiğiniz kadar indirim yaptırın 30k ya 3060lı 12400fli hazır kasalar var her yerde oyüzden güzel fiyat kaçırmayın derim 3080 tuf serisi ciddi önemli bir kart Yazılım zorlamaları ile 5060Ti ile 5070 arasında bir performans yakalanabiliyor. Tek sorunu TDP si yüksek olması o kadar Parçalarda problem yok düşünmeden alabilirsin.Link atarmısınız hocam
Bu sistemin kasa,psu,ssd,ram,anakart özellikle işlemci biraz daha kallavi parçalar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sağolasın hocam sizce ederi nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Parçalar evet güzel ama fiyatı nasıl sizce?
Ederi nedir alırsam kaça satabilirim?
2.el amaçlı almak istiyorum hocamal sata uygun değil şu dönemde nakit direk alımlarda özellikle 2.el baya ağır giden bir durum yaptırabildiğiniz kadar indirim yaptırın 30k ya 3060lı 12400fli hazır kasalar var her yerde oyüzden güzel fiyat kaçırmayın derim 3080 tuf serisi ciddi önemli bir kart Yazılım zorlamaları ile 5060Ti ile 5070 arasında bir performans yakalanabiliyor. Tek sorunu TDP si yüksek olması o kadar Parçalarda problem yok düşünmeden alabilirsin.
He vallahi rgb görünce tutuluyor hepsio zaman alabilirsin bir tane akvaryum kasa salla alırlar zaten![]()
37k fiyat üzerinden konuşacaksak benim almayacağım bir sistem, ama her malın alıcısı vardır millet neler neler satıyor 1 2 sene önce kayseride rx470 sistemi gözümün önünde 22k sattı adam 1 tane dandik monitör ile adam dükkan çıkınca hemen uyardım milletin ekmeğiyle oynamak bize yakışmaz ama orda bariz adam öpme vardıO her durum için çoğunlukla geçerli peki ya bu sistem o parayı eder mi?
Alınabilir duruyor 35 e kapatırsan mük olurHerkese iyi forumlar,
Monitör: rampage 31.5 inç 165 hz
Marka model bilmediğim klavye mouse kulaklık
Ekran kartı: Asus rtx 3080 tüf gaming V2 oc Sıvı soğutma: cooler master masterliquid ml240l 2x120mm RGB LED sıvı soğutma
Ram: 32 GB ram 4000 MHz gskill 2x16 işlemci:AMD ryzen 9 5900x
Anakart: gigabyte b550 aorus pro oc
m2ssd: Kingston 1 TB M2 ssd
PSU: Corsair rm 850x power plus
Kasa: coller master mb510 kasa rgb
3 senelik sistem
İşlemci ve ekran kartının kutu faturası var,
Sistemde her şey ekran kartına basılmamış ekran kartı kadar güzel epey parça var gibi geldi bana.
Sizce nasıldır,alınır mı?Alınırsa ederi nedir ne kadar eder?
Şimdiden çok sağolun arkadaşlar
Ona kesinlikle katılıyorum ama bu mantıkla her şey alınabilir kazıklayacaksan37k fiyat üzerinden konuşacaksak benim almayacağım bir sistem, ama her malın alıcısı vardır millet neler neler satıyor 1 2 sene önce kayseride rx470 sistemi gözümün önünde 22k sattı adam 1 tane dandik monitör ile adam dükkan çıkınca hemen uyardım milletin ekmeğiyle oynamak bize yakışmaz ama orda bariz adam öpme vardı![]()
Vallahi inan bilemedim hocam forumun yarısı al yarısı alma diyorAlınabilir duruyor 35 e kapatırsan mük olur