🔥İndirim KTC 27" H27T22C monitör 6.439,08TL 210 HZ yeni versiyon

Fiyat çok iyiymiş ihtiyacı olan kaçırmasın

bu markalara güvenip nasıl monitör alıyorsunuz anlamıyorum panelleri kendiliğinden bozulmaya başlamıyor mu? hayır aldığınız satıcı da bozdan teknoloji diye bi yer
Markayla alakasi yok ki panelle var bende asus var bilmeden almıştım 2 yılda bozuldu :D bunun incelemeleri var birsuru. Marka ismi var diye mi aliyorsun sen?

bu markalara güvenip nasıl monitör alıyorsunuz anlamıyorum panelleri kendiliğinden bozulmaya başlamıyor mu? hayır aldığınız satıcı da bozdan teknoloji diye bi yer
KTC özellikle asya pazarında tanınan bir marka diye hatırlıyorum, bence asıl soru bozulma değil garanti süreci olur
1773225588714.webp

6800 e almıştım bugün geliyor ölü piksel cart curt varsa iade edip bunu alıcam
Ben de üç gün önce 6800 TL gibi aynı satıcı aynı yerden aldık senle o zaman Hepsiburada teknoklik satıcısı benimki de bugün geliyor biraz önce akakçe de bildirim düştü bir baktım ki 6400 gibi hemen konu açmak istedim bu bozdan teknolojinin elinde hiç kalmamıştı %99 eminim yeni sıfır kapalı kutu ürünler stoğun dakiler

Dell S2721dgf yerine alınır mı? 2 monitörü ayrıntılı karşılaştırabileceğim bir site var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,135
Üyeler
189,972
Son üye
thereds34
Geri