1.500.000-1.600.000 TL arası C suv araç önerisi

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
16
Fiyat aralığı Türkiye de çok arada kaldığı için insanın beyni sulanıyor. Şuan aracım 1.5 Dci Kadjar ama aslında benzinli bir araca geçmek istiyorum ve yine bir C suv olması gerekiyor. Elektirikli almak ne kadar mantıklı olabilir onu da bilemiyorum Megan e tech alabiliyorum önerilerinizi bekliyorum

Fiyat aralığı Türkiye de çok arada kaldığı için insanın beyni sulanıyor. Şuan aracım 1.5 Dci Kadjar ama aslında benzinli bir araca geçmek istiyorum ve yine bir C suv olması gerekiyor. Elektirikli almak ne kadar mantıklı olabilir onu da bilemiyorum Megan e tech alabiliyorum önerilerinizi bekliyorum
Çok sık +500km uzun yol yapmam ve evden şarj edebilirim derseniz elektrik baya mantıklı ama evden şarj olmazsa pek anlamı yok.

Elektrikliyi gerçekten istiyorsanız bakın. Kullanım modeli de size uyuyorsa olur. Bir arkadaşın tanıdıkları EQS alıp yol boyu saçma sapan gazlayıp, 700km yolu 6 defa şarj ederek geldim diye arabayı satmaya niyetlenmişti :)

Bunun haricinde ne olabilir fiyat olarak km de düşük olsun dersek, 1.2 C5 Aircross, 1.2 varsa 3008 falan olabilir sanıyorum.
Bir de eğer sever misiniz bilemiyorum ama Jeep Compass falan olabilir diyeceğim, bu fiyatlara makyajsız kasa var, onlar da çok iyi değil görüntü olarak iç mekan. Makyajlıların içi ekranları falan daha iyi.

Fiyatlar da arttı, bu paralara artık Bsuv bulunabiliyor gibi oldu.

iki seçenek önerebilirim size birincisi eğer model yılı sorun olmayacak ise sorunsuz 2.0 motor 4 çeker bir d suv olan 2015-2017 arası toyota rav4 önerebilirim eğer bütçeyi biraz arttırabilir iseniz de aynı rav 4 ün 2.5 hibrit 2017 modelini 1.8-2m tl arasına temizleri geliyor

model yılı yeni olarak ise önerim 2021 model yılları civarı 1.5 tsi ıslak kavrama dgs ile gelen skoda karoq bakabilirsiniz veyahut yine aynı motor aynı şanzımanla gelen seat ateca bakabilirsiniz karoqdan daha geniş bir araçtır aynı volkswagen grubu araçlardır karoqlara göre atecalar daha az tutulduğu için daha uygun fiyata ya da aynı paraya daha modelli daha dolu bir ateca alabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,923
Üyeler
189,939
Son üye
memin öztürk
Geri