S25 ULTRA VS IPHONE 17

Eerreenny

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhaba arkadaşlar, telefon alacağım o yüzden acil yardımınız gerekli.
S25 ultra 512GB mı yoksa iphone 17 256GB mı.
Herkes farklı bisey diyor kararsız kaldım

samsung s25 plus var sırf takasta falan ölü fiyat veriyorlar diye iphone 17 pro geçmeyi düşünüyorum. daha 4 aylık cihaz maximum 26bin veriyorlar s26 almak istesen cebinden 50-60k para koymak zorunda kalıyorsun. iphoneda öyle değil 17in varsa 18 çıkınca takasta üstüne çok daha az verip bi üst modele geçiyorsun mis gibi

Eğer amacın sağlam bir telefon kullanmaksa 25u, yok amacım standart bir telefon kullanmak diyorsan iphone 17

Eğer amacın sağlam bir telefon kullanmaksa 25u, yok amacım standart bir telefon kullanmak diyorsan iphone 17
Herkes farklı bisey diyor yazılım kamera ve vs olarak iphone daha iyi samsung sadece ekran ve pilde daha iyi diyorlar kafam karıştı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

samsung s25 plus var sırf takasta falan ölü fiyat veriyorlar diye iphone 17 pro geçmeyi düşünüyorum. daha 4 aylık cihaz maximum 26bin veriyorlar s26 almak istesen cebinden 50-60k para koymak zorunda kalıyorsun. iphoneda öyle değil 17in varsa 18 çıkınca takasta üstüne çok daha az verip bi üst modele geçiyorsun mis gibi
Evet ben de fiyat sordum s25 ulta 512 GB cihazları 1 haftalık bile olsa 60 max 65 binden falan alıyorlar aşırı düşük ortalama mağaza satış fiyatı 80 küsür bin

• Beğen
Reaksiyonlar: wesy
Herkes farklı bisey diyor yazılım kamera ve vs olarak iphone daha iyi samsung sadece ekran ve pilde daha iyi diyorlar kafam karıştı
İphone 17 hiçbir türlü s25 ultranın rakibi olamaz, eğer telefonu almaktaki amacın "telefonu kullanmak" ise kesinlikle s25 ultra düşünmene gerek yok. Ama amacın telefonu biraz kullanıp yeni model çıkınca 2. elden elinden çıkarıp yeni modele vs. geçmek ise o zaman 17 belki alınabilir.

Evet ben de fiyat sordum s25 ulta 512 GB cihazları 1 haftalık bile olsa 60 max 65 binden falan alıyorlar aşırı düşük ortalama mağaza satış fiyatı 80 küsür bin
valla malımın ölmesini istemiyorum fırsat buldugum gibi ip17 pro geçicem ben

valla malımın ölmesini istemiyorum fırsat buldugum gibi ip17 pro geçicem ben
Ben de istemem ama titanyum cihazdan alüminyum cihaza geçmek dayanıklılık olarak ciddi fark yaratıyor. Alüminyum çok kolay çizilir hasar görüyor

• Beğen
Reaksiyonlar: wesy

Son birkaç yıldır Samsung'un yazılımı daha gelişmiş ve stabil. iOS 26'nın sorunları yüzünden kullanıcılar forumda "artık dayanamıyorum" başlıklı konu açıyorlar. 😄

İphone 17 hiçbir türlü s25 ultranın rakibi olamaz, eğer telefonu almaktaki amacın "telefonu kullanmak" ise kesinlikle s25 ultra düşünmene gerek yok. Ama amacın telefonu biraz kullanıp yeni model çıkınca 2. elden elinden çıkarıp yeni modele vs. geçmek ise o zaman 17 belki alınabilir.
Hem dayanıklılık olarak titanyum kadar sağlam olacağını düşünmüyorum alüminyumun

Ben de istemem ama titanyum cihazdan alüminyum cihaza geçmek dayanıklılık olarak ciddi fark yaratıyor. Alüminyum çok kolay çizilir hasar görüyor
kılıflı ve camlı kullanacaksın s25 plusı aldıgım ilk gün ikisini de taktırdım öyle kullanıyorum

Rakip değiller s25u her anlamda çok daha iyi cihaz kameradada aynı şekil ayrıca samsungun şuanki yazılımı ios 26dan daha stabil
Ama iphone 17de gündelik için gayet yeterli hangi işletim sistemini kullanmak istiyorsan sana kalmış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,088
Üyeler
189,967
Son üye
kozi
Geri