❌İndirim Bitti! MSI MAG PANO 100R 5.149 TL - Amazon

Mübarek ramazanda oruç tutuyoruz zorla insanı günaha sokar bu (ARAS) kargo çalışanları.
1 kargoyu 10km şubeye teslim edemeyen deposu.Gelen kargoya bak.
üstünde tepinmen lazım kırmak için nasıl bi insan bunlar ya.
Allahtan amazon değişim yapacak,stokda yok 1 haftaya gelir takip edicez dediler sağolsun.
M100R var ama ATX Sistem baya bekleyecek anlaşılan.
Alıntıyı görüntüle
Geçmiş olsun kardeşim gerçekten sinir bozucu kutu hakikaten çok sağlam nasıl becerdilerse artık kasa çok güzel pişman olmazsın kısa zamanda değişim olur inşallah bende bu kasa ile topladığım imzamdaki sistemi sattım bugün almadığıma pişmanım bekliyorum bakalım yakında zamanda düşerse çekicem bir tane .

İdareten kullanacağım artık boşa cıkan fanlarıda satarım artık ileriye doğru kaliteli fanlara gecerim yavaş yavaş gecmiş olsun hocam bu arada kasan için o kadar kaliteli kutuya koymuşlar aslında imkanı yok kırılmasının ama şaşırtıcı cidden
aras kargo kargoya düşman gibi davranan firmalardan maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçmiş olsun kardeşim gerçekten sinir bozucu kutu hakikaten çok sağlam nasıl becerdilerse artık kasa çok güzel pişman olmazsın kısa zamanda değişim olur inşallah bende bu kasa ile topladığım imzamdaki sistemi sattım bugün almadığıma pişmanım bekliyorum bakalım yakında zamanda düşerse çekicem bir tane .
100R amazondan değişim alamazsam
B planım hazır m100R + sapphire nitro+ B850M wifi 😋

9070xt garanti.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,028
Üyeler
189,962
Son üye
bilye
Geri