Yardım Taşınabilir Monitör Arıyorum

sadecekin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
214
Bütçe
6000
Dostlar yurtta kalıyorum ve kendime taşınabilir veya yer kaplamayacak monitör arıyorum. 2. monitör rahatlığı diye bir şey var ve bunu yurttada deneyimlemek istiyorum laptop kullanıyorum genelde oyun ve kodlama ile ilgileniyorum sizce ne yapmalıyım ? Taşınabilir bir monitör beni çok rahatlacak gibi geliyor. Önerilerinizi bekliyorum.

aklımda olan model

i5 12450hx
rtx 3050 6gb Dynamic Boost 95W
24 gb ram

Kasım 2025'de 144 Hz almıştım. Bikaç kere lazım oldu gerçi. Renkleri falan güzeldi. NPO yazdığına bakma modeli Raxius RXM6144

1773390527240.webp

Son düzenleme:
hemen hemen 5 - 10 arası zaten 144hz için yeterli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Memnun muydun bende böyle bir şey alacağım laptopun yanında kullanmak için
Oyun için hangisi daha iyi şimdi ayrıca renkler canlılık bakımından fark olsunfa istemiyorum

Oyun için hangisi daha iyi şimdi ayrıca renkler canlılık bakımından fark olsunfa istemiyorum
ps de mi pc de mi kullanacaksın. Bu ürünler çok oyun oynanacak tarzda değil. Playstation için kullanılır bunun yerine msi modellerine de bakabilirsiniz renkleri daha canlı onların fakat 60hz

Gecikmesi süresi gerçek 5 ms mi yoksa farklı mı
Memnun muydun bende böyle bir şey alacağım laptopun yanında kullanmak için
5ms diyor öyledir herhalde bilmiyorum çok kullanmadım. Lazım olsa işe yarabilecek güzel bir ürün. Laptop yanı kullanılır. Ben test ederken PS5 ve Nintendo Switch falan da bağlayıp bi baktım. Onlarla da gayet kullanılabilecek bir ürün fakat dahili hoparlörü epey zayıf.

5ms diyor öyledir herhalde bilmiyorum çok kullanmadım. Lazım olsa işe yarabilecek güzel bir ürün. Laptop yanı kullanılır. Ben test ederken PS5 ve Nintendo Switch falan da bağlayıp bi baktım. Onlarla da gayet kullanılabilecek bir ürün fakat dahili hoparlörü epey zayıf.
Hocam banada laptop yanı taşımalıl lazım tablet alıp mı kullansam yoksa böyle bir şey mi diye düşünüyordum, Laptop yanında çok büyük kalıyor bildiğiniz küçük model var mı?

Hocam banada laptop yanı taşımalıl lazım tablet alıp mı kullansam yoksa böyle bir şey mi diye düşünüyordum, Laptop yanında çok büyük kalıyor bildiğiniz küçük model var mı?
Amaç laptop ekranı uzatmak ise tablet ile bunu nasıl yapıcan? Bu taşınır ekranların dahili kılıfları var kapatıyorsun laptop çantasında arkalı önlü koyarsın çok yer kaplamıyorlar.

Amaç laptop ekranı uzatmak ise tablet ile bunu nasıl yapıcan? Bu taşınır ekranların dahili kılıfları var kapatıyorsun laptop çantasında arkalı önlü koyarsın çok yer kaplamıyorlar.
Aynen dediğiniz gibi yapcam bende normalde tablet alığ onu hem 2. Ekran hemde not olarak kullancaktım baktım çok pahalılar bende monitöre yöneldim ama bu 5ms olayı doğru mu bilemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ps de mi pc de mi kullanacaksın. Bu ürünler çok oyun oynanacak tarzda değil. Playstation için kullanılır bunun yerine msi modellerine de bakabilirsiniz renkleri daha canlı onların fakat 60hz
Pc laptop

Uygulanalar var kablsozu görüntü aktarımı için, oyun vs olur mu bilmiyorum ama ofis için sıkıntı olmuyor

James Donkey modeline bak 3k ya alirsin type c girişin yoksa laptopta tek kablodan görüntü alamazsın

Geri