Çözüldü✓ 2080 SUPER BU FİYATA ALINIR MI

hocam şu zamana kadar hep amd tarafı ekran kartlarını kullandım nvidia denemek istiyorum ayrıca dediğiniz kartların fiyatlarını şişiriyorlar
O kartın garantisinin olması imkansız haberin olsun

dostlar merhaba aktif olarak rx 580 8gb kullanıyorum yükseltmek istiyorum sarı sitede aynı ilde yaşadığım birinden 2080 super dual oc ekran kartı buldum fiyatı 9.500 anlaştık ekran kartı 6 aylık garantisi duruyor sizce fiyata değer mi asus üreticisi buarada
Alınmaz kesinlikle ederi 8 liradan 1 lira fazla değil bence tepe model değilse.

hocam şu zamana kadar hep amd tarafı ekran kartlarını kullandım nvidia denemek istiyorum ayrıca dediğiniz kartların fiyatlarını şişiriyorlar
ben 6700xt yı satmak ısteıgımde red devıl modelını 9500 den ılana koymustum ve durumu da kotu degıl ona ragmen 9500den koymustum satılmayınca kaldırdım boyle ilanlar bulmaya calısın 5000 serisi cıktı ve 2080s alınmaz bence

ben 6700xt yı satmak ısteıgımde red devıl modelını 9500 den ılana koymustum ve durumu da kotu degıl ona ragmen 9500den koymustum satılmayınca kaldırdım boyle ilanlar bulmaya calısın 5000 serisi cıktı ve 2080s alınmaz bence
hocam 3060'dan daha iyi performans veriyor ve daha uygun fiyatlı ayrıca 3060 ti'lara da çıkınca da bütçeyi aşıyor yani aşşağı yukarı sıfır ayarında bir ekran kartı için iyi olduğu kanaatindeyim

nasıl 6 ay garantisi olabiliyor bu kartın? 2080 superlerin üretimi 6 yıl önce bitti, hadi diyelim stoklardan arta kalanlar 3 yıl dayandı, dayanmaz da, şuana kadar 50 kere garantisinin bitmiş olması lazım, sahte fatura düzenlemiş olmasın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kart buysa bu yazın uçak kaldırır odada, ısılara bak, bu testi muhtemelen kış ayında şuan yaptı ve attı, yazın 40 derece havada bu kartı soğutamazsın.

Ekler

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    20.1 KB · Hit: 6
nasıl 6 ay garantisi olabiliyor bu kartın? 2080 superlerin üretimi 6 yıl önce bitti, hadi diyelim stoklardan arta kalanlar 3 yıl dayandı, dayanmaz da, şuana kadar 50 kere garantisinin bitmiş olması lazım, sahte fatura düzenlemiş olmasın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kart buysa bu yazın uçak kaldırır odada, ısılara bak, bu testi muhtemelen kış ayında şuan yaptı ve attı, yazın 40 derece havada bu kartı soğutamazsın.
hocam aldığı yerin garantisi sanırım ayrıca macunun yenilenmesi lazım dedi satıcı

hocam aldığı yerin garantisi sanırım ayrıca macunun yenilenmesi lazım dedi satıcı
ben olsam o zaman gıder 3060 alırım eger arkadasın attıgı kart oysa ve ısı degerlerı ona aıtse alınmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,274
Üyeler
190,003
Son üye
imam hatipoğlu
Geri