ReQo
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 342
PCIe 3.0'da sorunsuz çalışıyor fakat 4.0'da masaüstü'nğn açılması bile çok uzun sürüyor.
Riser'ı takarken alttaki mandalı yanlışlıkla kırdım, sebebi bu olabilir mi?..
PCIe 3.0'da sorunsuz çalışıyor fakat 4.0'da masaüstü'nğn açılması bile çok uzun sürüyor.
Riser'ı takarken alttaki mandalı yanlışlıkla kırdım, sebebi bu olabilir mi?..
mandalla alakası yoktur bence.bikaç gün önce bende almayı düşünüyordum forumdan bir arkadaş olumsuz yorumlardan vazgeçtim demişti bende almamıştım.
Ya aslında normalde 4.0 iken bir problem yoktu. Kasanın camlarını taktım (4.0 iken denerken camlar takılı değildi, bir sorun çıkarsa hızlıca müdahele edeyim diye) sonrasında sapıtmaya başladı. Ekran slayt gibi açılıyor, fare 1 fps'ten bile daha düşük bir hızda "çalışmaya çalışıyordu".pcie 3 zımbırtıyı 4 diye satıyorlardır iade etmene grerek yok buyuk bi perf kaybı olmaz ama hakki bu fiyat değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Geometric Future RC-01 PCI-E 4.0 Riser Kablo
Bilgisayar Bileşenleri ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır...wraithesports.com
Ya aslında normalde 4.0 iken bir problem yoktu. Kasanın camlarını taktım (4.0 iken denerken camlar takılı değildi, bir sorun çıkarsa hızlıca müdahele edeyim diye) sonrasında sapıtmaya başladı. Ekran slayt gibi açılıyor, fare 1 fps'ten bile daha düşük bir hızda "çalışmaya çalışıyordu".![]()
"Bu şekilde değildi" derken hocam, nasıldı yani? ve evet, şuanda satışta olan ürün tanıtım videosundakinden farklı. Acaba neden değiştirdiler ürünü...Bende dark 4.0 kullandım bu şekilde kit değildi sadece ve gayet iyi çalışıyordu.
Yani ben kit almadım sadece kabloydu dark 4.0 riser olarak satın almıştım, bir kaç ay kullandım sorun yaşamadım 6700xt ile kullandım, ve fps ler aynıydı sıcaklık 2 3 derece düşmüştü diye hatırlıyorum, yani ben memnundum ama her kablo bir değil size bozuk sorunlu denk gelmiş olabilir."Bu şekilde değildi" derken hocam, nasıldı yani? ve evet, şuanda satışta olan ürün tanıtım videosundakinden farklı. Acaba neden değiştirdiler ürünü...
Normalde değişime yollardım ama mandalı kırdığım için elim kolum bağlı. Neyse, deneyim olduYani ben kit almadım sadece kabloydu dark 4.0 riser olarak satın almıştım, bir kaç ay kullandım sorun yaşamadım 6700xt ile kullandım, ve fps ler aynıydı sıcaklık 2 3 derece düşmüştü diye hatırlıyorum, yani ben memnundum ama her kablo bir değil size bozuk sorunlu denk gelmiş olabilir.