Aydi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 397
Mağazada geçtiğine emin miyiz? Bir de internetteki fiyattan ürünü ayırtıp mağazadan alma işi olabilir mi acaba?mağazada geçiyordur da online bilmiyorum
Mağazada geçtiğine emin miyiz? Bir de internetteki fiyattan ürünü ayırtıp mağazadan alma işi olabilir mi acaba?mağazada geçiyordur da online bilmiyorum
Anakart ve işlemci öneriniz nedir hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle50 bine 5bin paraf para için böyle almayı düşünüyorum. İkinci 50bine 10binde ise geri kalanları toplayacağım
olur ama kampanya 5 günlük para yatana kadar dolarDostlar vatandan ilk 50 bin üzerine 6750 kazandım. 2. alışverişten 10000 paraf puan kazandım. ilk siparişimi iptal edip yine 50 bin üzeri başka bir alışveriş yapsam ne olur? Kampanyadan aynı şekilde yararlanabilir miyim?
Vatan 3 iş günü sonra iade ediyor bide parayı. Büyük sıkıntı.olur ama kampanya 5 günlük para yatana kadar dolar
uğraşma o zaman eğer sayılmazsa ikinci işlem iptal olur yani 5k değil 10k olanı geri alırlar aklında bulunsunVatan 3 iş günü sonra iade ediyor bide parayı. Büyük sıkıntı.
Yeni alacağımızıda alıp limit yeterse sonra 1. yi iptal edersek belki verirler. Sonuçta kampanya tarihinde yapmış oluyoruz alışverişi diye umuyorum.uğraşma o zaman eğer sayılmazsa ikinci işlem iptal olur yani 5k değil 10k olanı geri alırlar aklında bulunsun
Teşekkürler bu paylaşım için 2 tane Resident Evil Requiem kodu aldım.Seçili GeForce RTX 50 Serisi ile Resident Evil Requiem'e Sahip Olun!
Seçili GeForce RTX 50 Serisi ile Resident Evil Requiem'e Sahip Olun!www.vatanbilgisayar.com
5070, 5070 Ti, 5080, 5090 alan varsa bedava resident evıl ı da almayı unutmasın.
Merhaba Hocam 2 adet kod almak için 2 ayrı hesaptan mı satın alma yaptınız ? Detaylarda 1 kişi 1 kod alabilir yazıyor. Bende 2 ayrı kart aldım ama kodu 2 adet alabilir miyim ?Teşekkürler bu paylaşım için 2 tane Resident Evil Requiem kodu aldım.
2 ayrı hesaptan 2 adet kod aktifleştirebilirsiniz. Aynı hesaptan olmuyor denemeyin.Merhaba Hocam 2 adet kod almak için 2 ayrı hesaptan mı satın alma yaptınız ? Detaylarda 1 kişi 1 kod alabilir yazıyor. Bende 2 ayrı kart aldım ama kodu 2 adet alabilir miyim ?