🔥İndirim VATANBİLGİSAYAR 50000₺ üzeri İlk Alışverişe 5000₺ Paraf Para

Anakart ve işlemci öneriniz nedir hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle50 bine 5bin paraf para için böyle almayı düşünüyorum. İkinci 50bine 10binde ise geri kalanları toplayacağım

bütçe bir tık artarsa https://www.vatanbilgisayar.com/msi...50-soket-am5-ddr5-8400mhz-oc-m-2-anakart.html bunu alırdım şahsen , işlemci olarak kutulu oldukları için pek fiyat avantajı yok , amazondan çok daha uyguna geliyor , eksik parça varsa diğerlerine bakın bence

55C54 oled takibimde bugün indirim gelmedi 15 ine kadar gelirse çekeceğim

Müşteri hizmetleri ile konuştum da ürünü iade edip hediye çeki olarak alamıyormuşuz galiba. Siz daha önce yapmış mıydınız hocam @siyabent yapılıyorsa nasıl yapmıştınız?

Dostlar vatandan ilk 50 bin üzerine 6750 kazandım. 2. alışverişten 10000 paraf puan kazandım. ilk siparişimi iptal edip yine 50 bin üzeri başka bir alışveriş yapsam ne olur? Kampanyadan aynı şekilde yararlanabilir miyim?

Dostlar vatandan ilk 50 bin üzerine 6750 kazandım. 2. alışverişten 10000 paraf puan kazandım. ilk siparişimi iptal edip yine 50 bin üzeri başka bir alışveriş yapsam ne olur? Kampanyadan aynı şekilde yararlanabilir miyim?
olur ama kampanya 5 günlük para yatana kadar dolar

uğraşma o zaman eğer sayılmazsa ikinci işlem iptal olur yani 5k değil 10k olanı geri alırlar aklında bulunsun
Yeni alacağımızıda alıp limit yeterse sonra 1. yi iptal edersek belki verirler. Sonuçta kampanya tarihinde yapmış oluyoruz alışverişi diye umuyorum.

Teşekkürler bu paylaşım için 2 tane Resident Evil Requiem kodu aldım.
Merhaba Hocam 2 adet kod almak için 2 ayrı hesaptan mı satın alma yaptınız ? Detaylarda 1 kişi 1 kod alabilir yazıyor. Bende 2 ayrı kart aldım ama kodu 2 adet alabilir miyim ?

Merhaba Hocam 2 adet kod almak için 2 ayrı hesaptan mı satın alma yaptınız ? Detaylarda 1 kişi 1 kod alabilir yazıyor. Bende 2 ayrı kart aldım ama kodu 2 adet alabilir miyim ?
2 ayrı hesaptan 2 adet kod aktifleştirebilirsiniz. Aynı hesaptan olmuyor denemeyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,135
Üyeler
189,972
Son üye
thereds34
Geri