Yardım AOC Q27G4ZR Ekranı Tamir Olur Mu?

bbauno

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar 31 Aralık günü Sinerji’den AOC Q27G4ZR monitör aldım. Bugüne kadar sorunsuz kullanıyordum. Ama sağolsun benim ufak çocuk bugün monitörü masaya düşürmüş. Ekranda gördüğünüz gibi sorun oluşmuş. Düşük ihtimal olduğunu biliyorum ama yinede fikrinizi almak isterim; bu cihaz serviste düzeltilebilir mi yoksa hiç uğraşmayıp yeni bir monitör mü almalıyım?

Ekler

• IMG_9440.webp
    IMG_9440.webp
    1.3 MB · Hit: 29
öncelikle geçmiş olsun panel fiyatları bir hayli uçuk garanti ne kadar fiyat çıkartır bilmiyorum ama 0 monitöre yakın fiyat çıkartacak gibi duruyor öyle düşünüyorum o yüzden 0 ını almak çok daha mantıklı ama servis makul fiyat verirse değerlendirmek gerekir yüksek fiyat verirse de 0ırına yönel derim ben

öncelikle geçmiş olsun panel fiyatları bir hayli uçuk garanti ne kadar fiyat çıkartır bilmiyorum ama 0 monitöre yakın fiyat çıkartacak gibi duruyor öyle düşünüyorum o yüzden 0 ını almak çok daha mantıklı ama servis makul fiyat verirse değerlendirmek gerekir yüksek fiyat verirse de 0ırına yönel derim ben
Teşekkür ederim hocam. Yeni monitörlere bakmaya başlayayım ben. Kampanya dönemi belki güzel bir monitör denk getirebilirim.

Geri