❌İndirim Bitti! Thermalright ASF-Siyah AM5 CPU Tutucu 599₺ 🔥

yanında sanırım termal macunda var kaç gram bulamadım ama 5-10gr varsa macun için alıp braketi gelecekte kullanmak için alabilirim
edit: sanırım 2gr macun...

Bazı videolarda ve fotolarda tam oturmayıp bi ucu havada kaldığını görmüştüm o da yamulmaya daha yatkın oluyormuş. Var mı sıfıra sıfır yapabilen

Phantom var bende. Bunu aldım geçenlerde. Anakart yamulmasın derdim. Yanında verilen macun rezalet. Tavsiye etmem. Braket için alınabilir tabi. Ama thermalright phantom bar 75 80 arası sıcaklık. Daha aşağı görmedim

kullanıyorum yanında TF7 ThermalRight macunu geldi 600tl ye alınır

Bazı videolarda ve fotolarda tam oturmayıp bi ucu havada kaldığını görmüştüm o da yamulmaya daha yatkın oluyormuş. Var mı sıfıra sıfır yapabilen
Sıfıra sıfır yapamamak için baya uğraşmak lazım.

bakimi ben yaptim hocam. bakim oncesi ve sonrasi fark olmadi, bunun uzerine lga kitten siparis ettik. 95-99 dereceye vuran islemci 75'e dustu. noctua (14cm fanli dual tower model) ile bu kadar kotu performans gostermesi cok garibime gitmisti. muhtemelen islemciyi tutan demir egilmeden dolayi iflah olmazdi.

ekleme:

Alıntıyı görüntüle

bu fotoda gözüken boşluktan daha vahim durumdaydı bizim işlemci. contact frame sonrası dümdüz oldu.
LGA1700 bu olmadan çalıştırılmaz o derece kritik.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,198,377
Üyeler
190,357
Son üye
Oqtii
Geri