Neden her önüne gelen influencer olmaya çalışıyor

Asgari ücretle marketlerde ağır şartlar altınca çalışmaktansa ya da garson vb işlerde çalışıp sürekli erkeklerin kendilerine laf atlamalarıyla uğraşmaktansa bu tarz şeylerde kurtuluş arıyorlar en son bi döner siparişi verecektim dükkanın yorumlarına bakayım nasıl diye yorumları kız çalışan şöyle güzeldi böyle iyiydi ona bakmaktan yiyemedim beni bulsun ben şu çocuğum gibi gibi laflar vardı ki bu sadece basit bir dönercide olan laf atma olayı(ki bu olay küçük bir ilçede yaşanıyor öyle istanbul izmir gibi büyük bir şehir de değil ) öte yandan binlerce işletme yurtlar vb gibi yerlerde de oluyor hatta iş yeri sahibi bile yapıyor evli olmasına rağmen öte yandan kızlara erkeklere göre çalışmak daha ağır geliyor hepsi için söylemiyorum ama çoğunluk böyle o yüzden genelde Influencer olmak istiyorlar hatta olanlar bir de abonelik açıyor yıkık dökük eski evlerden villalara taşınıyorlar arabalar son model telefonlar hadi abonelik açmasa bile sadece sponsorlardan bile dünya para geliyor şimdi ben sana soruyorum bu kız gidip neden asgari ücretle çalışıp 5 para etmez insanların ağız kokusunu çeksin ki zaten tr de ünlü olmak için dar dekolteli hafif açık veya bikinili 2-3 tane video atan ünlü oluyor Dubai ye gidiyor zaten az tt veya instada gezsen yorumlara baksan bizim erkeklerdeki abazlğw anlayacaksın zaten bu tarz mecralar iyi para getirmeseydi adamlar evli olduğu eşlerinin mahremlerini canlı yayınlarda göstermezdi para uğruna

başkan,iki sebep,kızlardan bağımsız
ya para ün sevdası
ya da mesela yaptığı şeyi göstermek isteyen,derdini dökmek isteyen duyan duysun diye yapıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,998
Üyeler
191,199
Son üye
maggie
Geri