🔥İndirim Lian Li PCle 5.0 Riser Kablo Siyah 200mm - 3589 TL

pcie 4.0 ile performans farkı olmuyor şahsen bunu alırım.1K da koyunca hazır braketli nzxtnin var.

bende h5 flow 2024 var bunun için ilave aparat lazım bana onu en uygun nereden temin ederim kablo fiyatı okeyde

@Hamdi90 Kullanmaya başlamadan önce bios dan PCIE slotun versiyon ayarını Auto' dan manual olarak Gen5' e almayı unutma. Çok nadir de olsa kafası karışıyor Auto olunca ekranlar göz kırpabiliyor. 2 Aydır kullanıyorum dertsiz tasasız bir riser kablo.

Bayadır var bu ve fiyat da aynı. Mount ile 4300 ztn, ben tutucuyu ile alın derim. En azından tutucuyu sonra ayrı satılır veya bir gün kullanılır, tabi stoğu bitmişti, bekleyiş

pcie 4.0 ile performans farkı olmuyor şahsen bunu alırım.1K da koyunca hazır braketli nzxtnin var.

Ekran kartın ne?

Bayadır var bu ve fiyat da aynı. Mount ile 4300 ztn, ben tutucuyu ile alın derim. En azından tutucuyu sonra ayrı satılır veya bir gün kullanılır, tabi stoğu bitmişti, bekleyiş
Geçende forumda paylaşılan mag pano 100R PZ için aldım hocam üzerinde kurulu dikey standı var ona uyar dimi ekstra tutucuya gerek varmı

Geçende forumda paylaşılan mag pano 100R PZ için aldım hocam üzerinde kurulu dikey standı var ona uyar dimi ekstra tutucuya gerek varmı
bende aynı kasadan aldım kırık geldi kargodan amazon değişim yapıyor alsammı kararsızım 😃

hocam ekran kartını dikey koyuyorsun boş iş bence
Dikey kullanım kime göre neye göre boş görsellik ve zevk meselesi bence yorumun çok boş dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ekran kartını dikey koyuyorsun boş iş bence
Dikey kullanım kime göre neye göre boş görsellik ve zevk meselesi bence yorumun çok boş dostum

Kasa içindeki dikey aparat sağlam ekstra birşeye gerek yok sadece riser kablo gerekli

bende aynı kasadan aldım kırık geldi kargodan amazon değişim yapıyor alsammı kararsızım 😃
Dark pci 4 almadıysan bence konudaki alınır kasayı sattım elimde dursun diye geçen dark aldım pci 4 2k ya bu stokta yoktu yoksa bunu alırdım açıkcası

Ekler

• IMG_20260105_134136.webp
    IMG_20260105_134136.webp
    533.8 KB · Hit: 93

Kasa içindeki dikey aparat sağlam ekstra birşeye gerek yok sadece riser kablo gerekli

Dark pci 4 almadıysan bence konudaki alınır kasayı sattım elimde dursun diye geçen dark aldım pci 4 2k ya bu stokta yoktu yoksa bunu alırdım açıkcası
wow aynı kasa aynı ekran kartı düşüncem vardı benimde çok hoş durmuş nitro plus senden farklı anakart msi b850 pz sıvı soğutucu yine kablolar gizli olan msi p13 aldım son halini çok merak ediyorum kurunca

Geri