Sistemimde bir sorun var yardımcı olabilir misiniz?

dızciii

80+ Silver
Reaksiyon skoru
986
Sistemim imza kısmında eksiksiz var. Bir süredir anlam veremediğim bir şekilde mouselarım kasıyo takılıyo. ATK X1 Ultimate V2 ve Wraith W1 kullanıyorum ikisinde de aynı sorunu yaşıyorum. Ayrıca chrome da netflix, amazon prime gibi dizi, film platformlarını açtığımda ekranlar anlık siyah oluyo görüntü gidiyo. Ve bazen de donuyo özellikle netflixde bu oluyo baştan açmam gerekiyo. Bunu nasıl çözerim. Özellikle mouselar can sıkıyo...

sistem benimkiyle 3 aşağı 5 yukarı aynı. İmza kısmında yazıyo zaten. Hiç böyle bi sorun yaşamadım ama mouse hz ini arttırdığımda anakarttan çok hafif kapasitör sesi alıyorum. Bence önceliğin mouse hz ini maks 2k da tutmak. DDU ile ekran kartı sürücüsünü tekrardan yükleyip bios güncellemesi de yapabilirsin Flash Biosla. Senin anakartta vardı diye biliyorum. Bide şeyi denemeni tavsiye ederim. Micrsoft stordan netflix indirip ordan açtığında herhangi bir sorun var mı yok mu test etmek. Eğer orda sıkıntı çekmezsen tarayıcının donanım hızlandırıcısını kapatabilirsin belki.

aynı hatayı ben de alıyorum hocam sonucu öğrenebilirsen bilgilendirirsen sevinirim

Kullandığın cihazların Hertz değeri yüksek olduğu için bilgisayarı yavaşlatıyor kapatmayı veya Hertz değerini yarı yarıya düşürmeyi dene ayrıca ekran kartı sürücünü güncelle

sistem benimkiyle 3 aşağı 5 yukarı aynı. İmza kısmında yazıyo zaten. Hiç böyle bi sorun yaşamadım ama mouse hz ini arttırdığımda anakarttan çok hafif kapasitör sesi alıyorum. Bence önceliğin mouse hz ini maks 2k da tutmak. DDU ile ekran kartı sürücüsünü tekrardan yükleyip bios güncellemesi de yapabilirsin Flash Biosla. Senin anakartta vardı diye biliyorum. Bide şeyi denemeni tavsiye ederim. Micrsoft stordan netflix indirip ordan açtığında herhangi bir sorun var mı yok mu test etmek. Eğer orda sıkıntı çekmezsen tarayıcının donanım hızlandırıcısını kapatabilirsin belki.
bios güncel. driver ı yeni kurdum ama tekrar ddu ile silip kurarım. gidip 8k mouse alıp 2k ya çekmek istemiyorum sistemimin desteklemesi gerekiyo.

bios güncel. driver ı yeni kurdum ama tekrar ddu ile silip kurarım. gidip 8k mouse alıp 2k ya çekmek istemiyorum sistemimin desteklemesi gerekiyo.
8,000 Hertz tamamen bir pazarlama yöntemi. Niye 10 değil de 8 diye düşündün mü mesela hiç? Çünkü daha üstünü sistemler desteklemiyor. Desteklemedikleri içinde takılma ve gecikmeye sebep oluyor. 1,000 Hertz'e çek sorun düzeliyor mu diye kontrol et. Nasıl denk gelmediniz bu bilgiye? Herkes söylüyor düşürün Hertz'i diye.

Kullandığın cihazların Hertz değeri yüksek olduğu için bilgisayarı yavaşlatıyor kapatmayı veya Hertz değerini yarı yarıya düşürmeyi dene ayrıca ekran kartı sürücünü güncelle
ekran kartı sürücüm güncel. ve evet hz ler yüksek ve evet düşürünce düzelme ihtimalinin yüksek olduğunu biliyorum ama sistemim basit bi sistem değil desteklemesi kaldırabilmesi lazım. ayrıca yeni bi sorun daha önce yoktu

8k hz in mantığı sürekli kullanım değil DESTEKLEYEN oyunlarda maksimum verimi sağlamak. Bende oyunlara girerken 4k ya çekip normal zamanlarda 1000 hz olarak güncelliyorum. Yanlış bi düşünce içerisindesiniz. Scyrox V8 var bende de 8k hz e destek konusunda işlemcim sizinkinden daha da iyi bi performans gösteriyo. Ama oyun harici bunu kullanmak çok saçma geliyo bana

ekran kartı sürücüm güncel. ve evet hz ler yüksek ve evet düşürünce düzelme ihtimalinin yüksek olduğunu biliyorum ama sistemim basit bi sistem değil desteklemesi kaldırabilmesi lazım. ayrıca yeni bi sorun daha önce yoktu
"sistemim basit bir sistem değil desteklemesi kaldırabilmesi lazım" sistemin kaldırır kaldıramaz böyle bir durum yok ama şuan. kaldırsa bile öyle bir kodlama yok kimsenin sistem bileşenlerinde. yani bunu şu şekilde düşünebilirsin ddr5 ram'i ddr4 sistemde kullanamazsın. aynı şekilde sınırlar olduğu için yüksek hertz değerinde bilgisayarda takılmalar olması normal çünkü bilgisayar o veriyi işleyebilecek teknolojiye sahip değil

"sistemim basit bir sistem değil desteklemesi kaldırabilmesi lazım" sistemin kaldırır kaldıramaz böyle bir durum yok ama şuan. kaldırsa bile öyle bir kodlama yok kimsenin sistem bileşenlerinde. yani bunu şu şekilde düşünebilirsin ddr5 ram'i ddr4 sistemde kullanamazsın. aynı şekilde sınırlar olduğu için yüksek hertz değerinde bilgisayarda takılmalar olması normal çünkü bilgisayar o veriyi işleyebilecek teknolojiye sahip değil
hocam anlamıyosun sanırım bu yeni bi sorun önceden yoktu. sistemde bişe değişmedim

F sürüm bios mu yüklü?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,364
Üyeler
190,739
Son üye
ugurturkcan
Geri