❌İndirim Bitti! INNO3D GeForce RTX 5070 TI X3 OC 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı 41.147TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

45ten gitmedi mi bunlar?

5080dede kıpırtı var biraz 61 küsürdü
Aldım 5070ti. Eyw konu için. 750TL Bonus geldi 40.397 TL ye geldi diyebilirim. Tipi hariç pişman olduğum bir şey yok. Onu da kart elime geçince net eleştiririm. (Gigabyte 9070xt almıştım bir de arkadaşa onun yanında heybetsiz kalacak gibi hissettim nedense.)

Aldım 5070ti. Eyw konu için. 750TL Bonus geldi 40.397 TL ye geldi diyebilirim. Tipi hariç pişman olduğum bir şey yok. Onu da kart elime geçince net eleştiririm. (Gigabyte 9070xt almıştım bir de arkadaşa onun yanında heybetsiz kalacak gibi hissettim nedense.)
güzel günlerde olsun.

Ekran görüntüsü 2026-03-15 015732.webp

Önceki siparişe iade başlattım mecbur, bu fiyat farkı ne.
Ekran görüntüsü 2026-03-15 020014.webp

Hocam kartı ilk aldığımda rop sayısını kontrol etmeden sökmiyim dedim, eksik falan çıksa sırf jelatinleri söktüm diye süreci uzatabilirler dedim. Jelatinleri sökülü şekilde kullanıyorum. İnce düşünceniz için teşekkür ederim 🙂.
Ne demek hocam güle güle kullanın :)

Hocam h.o 5070ti çok güzel bir kart gerçekten. Saf güçte 4080 super seviyesinde, 240hz monitör olursa da şu an beya gekecekte 4x mfg çok güzel calisiyor. Dlss de zaten harika 4K kullanıyorsanız performans modunda bile cok iyi sonuclar veriyor eminim ki memnun kalırsınız.

Hocam h.o 5070ti çok güzel bir kart gerçekten. Saf güçte 4080 super seviyesinde, 240hz monitör olursa da şu an beya gekecekte 4x mfg çok güzel calisiyor. Dlss de zaten harika 4K kullanıyorsanız performans modunda bile cok iyi sonuclar veriyor eminim ki memnun kalırsınız.
Eyw hocam. Performansından şüphem yok baya inceledim render edit uğraşmasam direkt 9070xt alıp geçecektim fakat yapay zeka, yazılım, dlss ve rtx tarafı yüzünden aradaki farkı hakettiğini düşündüm. Yüksek ihtimalle bütçe çıkışmayacak 2k da kullanacağım ama parça parça topluyorum bakalım nasip diyeyim 4k için. (PSU yu asus rog strix aldım bu yanında shrek gibi kalacak tip olarak :) )

hocalar kolay gelsin elimde 4060 var ama sistem onun dışında baya iyi genelde lol cs apex gibi gibi oyunlar oynuyorum bunu almak çok şey değiştirir mi sizce
Bütçe varsa fiyatı uygun olduğu için değerlendirilebilir.

Yani hocam inanın dert etmiyorum 104.000tl'ye aldım, astral 160'larda suprim 155'lerde satılıyordu. Kasa zaten masamın altında duruyor içini görmüyorüm, görsem de dert etmezdim. Ya aynı oarayı 5080'e verecektim ya da ekstra 50.000tl verecektim. Şu an 4K'da max ayarlarda, 120fps'de path tracingli resident evil requiem oynuyorum 🤷🏻.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

⬆️

Gpu z'den kontrol edebilirsiniz.

Bu resimden sonra kasa da değiştirdim, eminim gene beğenmezsiniz de güncelini atayım buyurun.
Modele laf etmedim ki fanlara bi hava vur leş gibi duruyor. Bende de 5090 var model fark etmeksizin performansları aynı sayılır zaten.

Eyw hocam. Performansından şüphem yok baya inceledim render edit uğraşmasam direkt 9070xt alıp geçecektim fakat yapay zeka, yazılım, dlss ve rtx tarafı yüzünden aradaki farkı hakettiğini düşündüm. Yüksek ihtimalle bütçe çıkışmayacak 2k da kullanacağım ama parça parça topluyorum bakalım nasip diyeyim 4k için. (PSU yu asus rog strix aldım bu yanında shrek gibi kalacak tip olarak :) )
Hocam kasa da siyahsa gene çok sırıtmaz diye düşünüyorum. Bilgisayarın görüntüsü önemli olsa da benim gözümde işlevselliği her zaman en can alıcı noktadır. Oyununuz daha güzel görünsün, daha akıcı bir deneyim sunsun. Bütçe 4k'ya çıkmazsa g50sf var 2k.180hz oled, yakın zamanda samsung bütçe modeli 2k 240hz oled de çıkaracakmış. G61sd olmazı lazım emin degilim adindan. 4K'ya çıkamasanızda en azindan 180hz'de 3x mfg kullanirsiniz, 240hz'de 4x mfg kullanirsiniz.

Bu resimden sonra kasa da değiştirdim, eminim gene beğenmezsiniz de güncelini atayım buyurun.
takma insanları, ekran kartının tipinin bir önemi yok, kaldı ki tipi kötü de değil kutu gibi ekran kartı işte sade düz. rgb veya beyaz ışık açık değilse kasanın içi görünmüyor bile ekran kartının ne önemi var, ankara pavyonları gibi ışıl ışıl akvaryum kasa seven tayfayı takma kafana, onlar monitörü değil kasalarını izliyor.

Hocam kasa da siyahsa gene çok sırıtmaz diye düşünüyorum. Bilgisayarın görüntüsü önemli olsa da benim gözümde işlevselliği her zaman en can alıcı noktadır. Oyununuz daha güzel görünsün, daha akıcı bir deneyim sunsun. Bütçe 4k'ya çıkmazsa g50sf var 2k.180hz oled, yakın zamanda samsung bütçe modeli 2k 240hz oled de çıkaracakmış. G61sd olmazı lazım emin degilim adindan. 4K'ya çıkamasanızda en azindan 180hz'de 3x mfg kullanirsiniz, 240hz'de 4x mfg kullanirsiniz.
Aynen öyle görüntüye bakarsak 5080 parasına 5070ti alırız o konuda haklısınız. Oled almayabilirim hocam ya bütün bütçeyi ekran kartına gömdüm. Şuan zaten psu, erkan kartı ve kule tipi işlemci soğutucu var sadece ve toplam 52k tuttu şimdiden. Diğerlerini almam baya sonra olacak gibi.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,101
Üyeler
190,509
Son üye
bybekir
Geri