Yardım Monitördeki bu beyazlıklar nedir

yusuf544

80+ Silver
Reaksiyon skoru
795
SELAMÜN ALEYKÜM
Monitörü daha yeni aldım fakat şunu fark ettim pc kapanırken böyle oluyor bu bir sorunmu.2. Monitörümde böyle değil.

Konu güncel

Başta IPS glow ışık suzmesi felan sandım ama fare hareket ettirdikçe değişiyor bozuk hocam bu sanırım

Başta IPS glow ışık suzmesi felan sandım ama fare hareket ettirdikçe değişiyor bozuk hocam bu sanırım
10 gündüe kullandım değiştirirler dimi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Tayfunns hocam normalmi bu durum

Son düzenleme:
Konu güncel

Bilmiyorum hocam. Ben de tıkandım sallamasyon bilgi de veremem. Ama sadece pc kapanırken oluyor dediğine göre kullanırken sıkıntı yok. Eğer rahatsız oluyorsan servise gönderebilirsin.

Bilmiyorum hocam. Ben de tıkandım sallamasyon bilgi de veremem. Ama sadece pc kapanırken oluyor dediğine göre kullanırken sıkıntı yok. Eğer rahatsız oluyorsan servise gönderebilirsin.
Hem cw sesi hem bundan dolayı en iyisi servise götürmek hocam ozaman.

Hem cw sesi hem bundan dolayı en iyisi servise götürmek hocam ozaman.
İlk 14 gün geçmediyse beğenmedim diyerek de iade edebilirsin. Eğer servis ile uğraşmak istemezsen. Tabii aldıgın yer ugrastırırsa bilemem.

İlk 14 gün geçmediyse beğenmedim diyerek de iade edebilirsin. Eğer servis ile uğraşmak istemezsen. Tabii aldıgın yer ugrastırırsa bilemem.
İnternetten almadımki hocam.😕

İnternetten almadımki hocam.😕
Normal şartlarda kanunlara göre fiziksel olarak gidip mağazadan alındığında 14 günlük iade kuralı geçerli değil ama her halukarda kurtarırsın faturan vardır servise gönderirsin sorun çözülür bozuk ise belki bilgisayardan kaynaklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de bu monitörü düşünüyordum dün tayfun hocam sana bu monitörü vatandan al dedi acaba böyle kronik sorunları mı var bu monitörün

servise gönderin hocam ilginç bir şeymiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,962
Üyeler
190,670
Son üye
emirsellisko
Geri