Monitör modeli ne?10 gündüe kullandım değiştirirler dimi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Tayfunns hocam normalmi bu durum
Monitör modeli ne?
Bilmiyorum hocam. Ben de tıkandım sallamasyon bilgi de veremem. Ama sadece pc kapanırken oluyor dediğine göre kullanırken sıkıntı yok. Eğer rahatsız oluyorsan servise gönderebilirsin.ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL5A 0.3Ms 210Hz QHD IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL5A 0.3Ms 210Hz QHD IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hem cw sesi hem bundan dolayı en iyisi servise götürmek hocam ozaman.Bilmiyorum hocam. Ben de tıkandım sallamasyon bilgi de veremem. Ama sadece pc kapanırken oluyor dediğine göre kullanırken sıkıntı yok. Eğer rahatsız oluyorsan servise gönderebilirsin.
İlk 14 gün geçmediyse beğenmedim diyerek de iade edebilirsin. Eğer servis ile uğraşmak istemezsen. Tabii aldıgın yer ugrastırırsa bilemem.Hem cw sesi hem bundan dolayı en iyisi servise götürmek hocam ozaman.
Normal şartlarda kanunlara göre fiziksel olarak gidip mağazadan alındığında 14 günlük iade kuralı geçerli değil ama her halukarda kurtarırsın faturan vardır servise gönderirsin sorun çözülür bozuk ise belki bilgisayardan kaynaklıİnternetten almadımki hocam.![]()
Ben de bu monitörü düşünüyordum dün tayfun hocam sana bu monitörü vatandan al dedi acaba böyle kronik sorunları mı var bu monitörünBaşta IPS glow ışık suzmesi felan sandım ama fare hareket ettirdikçe değişiyor bozuk hocam bu sanırım