Sizce Hangisi? Yd Oppo FindX9 pro/ S25 Ultra / Xiaomi 17 Pro

samuraikek

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
765
Yurtdışı olarak 40 civarına telefon düşünüyorum sizce hangisi
Samsung yazılımda
Xiaomi inovasyonda
Oppo kamerada ve pilde önde

Bir daha yurt dışı telefon fantezisine bulaşacak olsam Xiaomi 17 Pro Max için bulaşırdım arka ekran ve tasarımı için. Oppo 'ya para vermem, tasarım berbat, "ben dandik bir android'im" diye bağırıyor.
Samsung 'da kayıtlar çok sıkıntı, son 2 senedir açılmadı neredeyse. Kısa süreli açılsa da fiyatlar minimum 300 USD civarıydı. Xiaomi serverlar biraz daha uygun olabilir.
2 telefon taşırım diyen de kendini kandırır, bu telefonlar 7inc, kılıfla beraber cepte oluyor sana 400gram hiç çekilecek dert değil.

Yurtdışı olarak 40 civarına telefon düşünüyorum sizce hangisi
Samsung yazılımda
Xiaomi inovasyonda
Oppo kamerada ve pilde önde
fiyatlar nasıl
samsungu kalem ihtiyacın yoksa ele bence yd alırken trye kıyasla aman aman avantajlı olmuyor

Yazılım deneyiminin önemli olduğunu düşünüyorum. Ben olsam Xiaomi'yi sorunlu yazılımından dolayı elerdim.

Riskli bence devlet sağa sola yasak getiriyorken bir anda 4+4 olan sınırı azaltabilir.

Riskli bence devlet sağa sola yasak getiriyorken bir anda 4+4 olan sınırı azaltabilir.
Bir muz cumhuriyetinde halkın %40'ı kaçak telefon kullanırken hükümet kaçak telefonları kısıtlayıp tepki almak istemez.

Bir muz cumhuriyetinde halkın %40'ı kaçak telefon kullanırken hükümet kaçak telefonları kısıtlayıp tepki almak istemez.
Bundan prim kasacaklarsa?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her şeyi yaparlar muz cumhuriyeti daha iyi hiç yoksa muz yönetiyor :)Burda yöneten yok

Bundan prim kasacaklarsa?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her şeyi yaparlar muz cumhuriyeti daha iyi hiç yoksa muz yönetiyor :)Burda yöneten yok
Muz cumhuriyetinin birinde Mobil İletişim Araçları ve Bilgi Teknolojileri Muz Adamları Derneği'nin baskısı sonucunda 1 yıl kullanılmayan resmi kayıtlı telefonların IMEI'sinin iptal olduğunu hatırlayınca dediğiniz mantıklı geldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,161
Üyeler
190,698
Son üye
omerturhan366
Geri