Valorant sürekli fsp sorunu

Giray4323

80+
Reaksiyon skoru
4
Valorant oynarken habire fps drop yiyorum sistemin eski de değil geçen yaz aldım özellikleri:
AMD Ryzen 5 7500F
RX9060XT 16Gb
16gb DDR 5 ram 5600 mhz
Napmam lazım acil soylermisiniz diğer hicbir oyunda olmuyor sadece valoda oluyor

ısılara baktın mı

Bakamadım ama stok fan var 1 2 ay içinde 120 mm sıvı soğutma almayı düşünüyorum ısından olsa cs Dede olmazmıydı
occtden 10dk lık test yapın hocam bakalım . bir de 120mm yerine kule tip daha iyi soğutur hocam

occtden yi denicem şimdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

occtden 10dk lık test yapın hocam bakalım . bir de 120mm yerine kule tip daha iyi soğutur hocam
testi yaptım 10 dk boyunca max ısı 82 derece oldu

Son düzenleme:
occtden yi denicem şimdi

testi yaptım 10 dk boyunca max ısı 82 derece oldu
ramlerini expodan çıkarıp default dener misin

Valorant oynarken habire fps drop yiyorum sistemin eski de değil geçen yaz aldım özellikleri:
AMD Ryzen 5 7500F
RX9060XT 16Gb
16gb DDR 5 ram 5600 mhz
Napmam lazım acil soylermisiniz diğer hicbir oyunda olmuyor sadece valoda oluyor
9060xt ile ilgili bir sorun olabilir mi ya @SyFox

sanmıyorum işlemci temelli bir oyun zaten valorant bir de sadece valorantta oluyor demiş arkadaş
aynı sorun bende de var ve rtx3050 kullandıgım zaman boyle bir sorunum yoktu

İlk başta bende oyle düşünmüş ama internette ayni sistem özellikleriyle inceleme videolarında bakınca oylr nir sorun olmadığını gördüm
amd adrenalini silip minimal kurulum yapıp dener mısın

ve ısıdan dolayı da olur ben ilk r7 5700x aldıgımda stok fan ile kullanmıştım 80 derecelerde asırı fps drop yiyordum

ve ısıdan dolayı da olur ben ilk r7 5700x aldıgımda stok fan ile kullanmıştım 80 derecelerde asırı fps drop yiyordum
ben de valorant oynuyorum ama hiç drop yaşamadım 9060xt ile başka bir kart ile denesen şuan sonucu net öğrenebiliriz

ben de valorant oynuyorum ama hiç drop yaşamadım 9060xt ile başka bir kart ile denesen şuan sonucu net öğrenebiliriz
dediğini denedim gene olmadı bence ısıdan dolayı oluyor oyuzden denemeyi bırakıcam valo yerine cs den devam edicem

Geri