Valorant drop sorunu

furkyyk

80+
Reaksiyon skoru
7
9060 xt ekran kartı ryzen 5 5500 işlemci 16gb ram ve oyun ssddeyken fenasal drop yiyorum başka hiçbir oyunda olmuıyor bu yardım lazım çok acil

konudan alakasız ama kımse sana 9060xt alırken o ıslemcıyle darbogaz olacagnı soylemedı mı

konudan alakasız ama kımse sana 9060xt alırken o ıslemcıyle darbogaz olacagnı soylemedı mı
ahraz değilim dostum biliyorum işlemcide yükselticem zaten ama bu kadar yüksek darboğaz yapmaz özellikle böyle bi oyunda darboğaz olduğu da yok zaten kontrol ediyorum

***** değilim dostum biliyorum işlemcide yükselticem zaten ama bu kadar zorlayıcı bi darboğaz olduğu yok zaten olay da darboğaz ile alakalı değil 2 gün önec aldım ekran kartını
mesajın basında ne yazdıgma bak konudan alakasız dıye baslamısım ve eger gpu agırlıklı bır oyuna gırdıgınde dabrogaz olup olmadıgnı kendın gorursun

konuya donersek afterburndan stutter tablosunu acıp kısa bır vıdeo atarmısın

mesajın basında ne yazdıgma bak konudan alakasız dıye baslamısım ve eger gpu agırlıklı bır oyuna gırdıgınde dabrogaz olup olmadıgnı kendın gorursun

konuya donersek afterburndan stutter tablosunu acıp kısa bır vıdeo atarmısın
tabi atarım slutter dediğin power ve power percent mi oluyor pek bilgim yok

tabi atarım slutter dediğin power ve power percent mi oluyor pek bilgim yok
hayır atıyorum senın mesela 3 4 fpsın cızılmedı ve hıssettıgın o takılmaya stutter denıyor

galiba istediğin değer bu yanlışım varsa hemen düzeltebilirim
ismini tam hatırlamıyorum ama framerate 1 yüzde low ve 0.1 yüzde low olan tabloyu acmanız lazımdı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,931
Üyeler
184,999
Son üye
wasshock
Geri