ahraz değilim dostum biliyorum işlemcide yükselticem zaten ama bu kadar yüksek darboğaz yapmaz özellikle böyle bi oyunda darboğaz olduğu da yok zaten kontrol ediyorumkonudan alakasız ama kımse sana 9060xt alırken o ıslemcıyle darbogaz olacagnı soylemedı mı
mesajın basında ne yazdıgma bak konudan alakasız dıye baslamısım ve eger gpu agırlıklı bır oyuna gırdıgınde dabrogaz olup olmadıgnı kendın gorursun***** değilim dostum biliyorum işlemcide yükselticem zaten ama bu kadar zorlayıcı bi darboğaz olduğu yok zaten olay da darboğaz ile alakalı değil 2 gün önec aldım ekran kartını
tabi atarım slutter dediğin power ve power percent mi oluyor pek bilgim yokmesajın basında ne yazdıgma bak konudan alakasız dıye baslamısım ve eger gpu agırlıklı bır oyuna gırdıgınde dabrogaz olup olmadıgnı kendın gorursun
konuya donersek afterburndan stutter tablosunu acıp kısa bır vıdeo atarmısın
hayır atıyorum senın mesela 3 4 fpsın cızılmedı ve hıssettıgın o takılmaya stutter denıyortabi atarım slutter dediğin power ve power percent mi oluyor pek bilgim yok
anladım hocam fakat afterburner ayarlarında slutter bulamadımhayır atıyorum senın mesela 3 4 fpsın cızılmedı ve hıssettıgın o takılmaya stutter denıyor
hayır atıyorum senın mesela 3 4 fpsın cızılmedı ve hıssettıgın o takılmaya stutter denıyor
ismini tam hatırlamıyorum ama framerate 1 yüzde low ve 0.1 yüzde low olan tabloyu acmanız lazımdı
galiba istediğin değer bu yanlışım varsa hemen düzeltebilirim
tamam işten yeni geldim de şimdi atıcam yenisiniismini tam hatırlamıyorum ama framerate 1 yüzde low ve 0.1 yüzde low olan tabloyu acmanız lazımdı