Çözüldü✓ WİN11 Format USB'si Hazırlarken Hata Alıyorum

meedo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
309
Rufusu ve win 11 iso dosyasını indirdim, Rufus'u çalıştırıp 128 gb USB'mi seçiyorum.
Ardından başla diyorum ve konum kullanılamıyor F:\ erişilemiyor. Birim, tanınan bir dosya sistemi içermiyor. gibibir hata aldıktan sonra Rufus dosyaları USB'ye yazıyor ama hatalı veya eksik bir yazım olur diye de güvenip format atamıyorum. Buaradaki problem nedir, nasıl çözerim, 2 USB'de de aynı hatayı aldım.

Windows un kendi USB hazırlama programını kullanmakta fayda var.

Rufusu ve win 11 iso dosyasını indirdim, Rufus'u çalıştırıp 128 gb USB'mi seçiyorum.
Ardından başla diyorum ve konum kullanılamıyor F:\ erişilemiyor. Birim, tanınan bir dosya sistemi içermiyor. gibibir hata aldıktan sonra Rufus dosyaları USB'ye yazıyor ama hatalı veya eksik bir yazım olur diye de güvenip format atamıyorum. Buaradaki problem nedir, nasıl çözerim, 2 USB'de de aynı hatayı aldım.
Otomatik olarak Windows gezgininde aç seçeneğini seçmişsiniz. Yazım işlemi bitmeden otomatik açınca öyle diyor. Yani sorun yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Windows un kendi USB hazırlama programını kullanmakta fayda var.
Hiçbir alakası yok konuyla.

Otomatik olarak Windows gezgininde aç seçeneğini seçmişsiniz. Yazım işlemi bitmeden otomatik açınca öyle diyor. Yani sorun yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiçbir alakası yok konuyla.
Aaaa gerçekten mi, çok teşekkür ederim ya sabahtan beri kafayı kırdım resmen. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,124
Üyeler
190,512
Son üye
dogukankagan
Geri