Çözüldü✓ CS2+birçok oyunda fazla gecikme yaşıyorum

hocam sen bi normal format at usbden isoyla şuanki windowsundan driverları teemizle diğer temiz windowsta temiz şekilde kur butun driverları windowsu kurmadan once bios guncelle hatta
hocam dediğini yaptım fakat durum hala aynı ben işlemcimi değiştirmeyi 7800x3d almayı düşünüyorum ama şimdide aklıma acaba anakart ile alakalı olabilirmi diye geldi ? anakartımda asus prime b840m a

Sistemine bi performans testi yap degerleri ilk aldiginla veya seninle ayni sistemi kullananlar ile kiyasla.

Gecikme sadece donanim ile alakali olacagini sanmiyorum bazen ben de cs2 de adama hs atmadigim halde hs atmis gibi oluyor ya da cok iyi sprey atsam da rakip beni daha once olduruyor biz maalesef 80 ping i normal goruyoruz ama cok yavas. Ayrica ekipmanlarina da bak onlar da gecikme yapabilir.

hocam dediğini yaptım fakat durum hala aynı ben işlemcimi değiştirmeyi 7800x3d almayı düşünüyorum ama şimdide aklıma acaba anakart ile alakalı olabilirmi diye geldi ? anakartımda asus prime b840m a

7800x3d almana gerek yok işlemcin güzel farklı sebebi var sen biostan bi ayarlar yapmadığına emin misin birde sisteminde 1 tane mi 2 tane mi ram takılı iki tane takılıysa aynı anda alıp ikisini de mi taktın birini bi süre sonra mı aldın ve ikiside aynı ram mi ve iki raminde 2-4. slotlarda mı

Sistemine bi performans testi yap degerleri ilk aldiginla veya seninle ayni sistemi kullananlar ile kiyasla.

Gecikme sadece donanim ile alakali olacagini sanmiyorum bazen ben de cs2 de adama hs atmadigim halde hs atmis gibi oluyor ya da cok iyi sprey atsam da rakip beni daha once olduruyor biz maalesef 80 ping i normal goruyoruz ama cok yavas. Ayrica ekipmanlarina da bak onlar da gecikme yapabilir.
hocam internetim ile alakalı diye düşündüm 3 defa paket değiştirdim olmadı modemi değiştirdim olmadı ekipman konusunda klavye fare diyorsan onlarıda değiştirdim dedim acaba fare ve klavye 8khz muhabbetimi yapıyor dedim 1khz çektim sonuç hala aynı donanımdan başka bir şey gelmiyo aklıma artık ve bu dediğim gecikme sadece cs2 için geçerli değil her oyunda yaşıyorum artık canımı sıkmaya başladı sadece cs2 için olsa oyun bozuk diyip geçicem yani

test edebilcieğim bir ek sistem veya video bulamadım maalesef ama ilk dizdiğim zamanki gibi performansı bir farklılık yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7800x3d almana gerek yok işlemcin güzel farklı sebebi var sen biostan bi ayarlar yapmadığına emin misin birde sisteminde 1 tane mi 2 tane mi ram takılı iki tane takılıysa aynı anda alıp ikisini de mi taktın birini bi süre sonra mı aldın ve ikiside aynı ram mi ve iki raminde 2-4. slotlarda mı
ya sebeplerimden biride tabi bu gecikme ama tabi sıcaklık muhabbetinden dolayıda değiştirmek istiyorum.
biostan sadece yaptığım ayar eco moda almak (birde faceit anticheat için bazı şeyler açmıştım) onun harici herhangi bir şey yapmadım
1 adet ram kullanıyorum.

Son düzenleme:
konuyu güncelliyim arkadaşlar işlemciyi değiştirdim sorunum düzeldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,478
Üyeler
190,754
Son üye
musabchichek