🔥İndirim Amazon | Günlük ihtiyaçlarda 3 al 2 öde ve 4 al 3 öde kampanyası

Barilla Makarnalar baya uyguna geliyor satın alınabilir.

Nedense ağır metal tespit edildikten sonra fiyatları ucuzlamaya başladı Barilla'nın.
Diğerlerindede vardır zannetmiyorum ki sadece Barillada var, tadı falan çok güzel krema ile gerçekten güzel şeyler çıkabiliyor, makarnası daha dolgulu ve etli gelmiştir bana her zaman.

Diğerlerindede vardır zannetmiyorum ki sadece Barillada var, tadı falan çok güzel krema ile gerçekten güzel şeyler çıkabiliyor, makarnası daha dolgulu ve etli gelmiştir bana her zaman.
Pastavilla bronz kalıp tavsiye ederim Barilla'dan çok daha üst seviye bir makarna.

Nedense ağır metal tespit edildikten sonra fiyatları ucuzlamaya başladı Barilla'nın.
Ağır metal Almanya'dakilerde tespit edilmiş. Türkiye'deki barillaların çoğunu filiz makarna üretiyor. (barilla sonradan filizi satın almış ama bizdekiler boluda üretiliyor.)

Ağır metal Almanya'dakilerde tespit edilmiş. Türkiye'deki barillaların çoğunu filiz makarna üretiyor. (barilla sonradan filizi satın almış ama bizdekiler boluda üretiliyor.)
Bizimkiler daha feci olabilir o zaman :D

Her gün 3 tane 5070 yemeden güne başlayamam yok mu onlarda 3 al 2 öde :(

valla konserve kedi maması vardı 24'lü, Satın alma aşamasında fiyat 1200 1300 tl çıkıyor diye müşteri temsilcisiyle konuşurken patlattı birisi **. şansıma :D Bilgilendirme için teşekkürler. Fiyatlar çoğu üründe uygun.

Market fiyatlarına çeken bir indirim olmuş daha 2 gün önce markette 39TL fiyatında satılıyordu barilla burada da indirim ile o fiyata satılıyor.

Market fiyatlarına çeken bir indirim olmuş daha 2 gün önce markette 39TL fiyatında satılıyordu barilla burada da indirim ile o fiyata satılıyor.
amazon'un indirimleri bu şekilde çalışıyor hocam aylar evvel oha diyip ton balığı almıştım ucuza bi baktim markette aynı fiyat

Geri